Ali Koç ve Aziz Yıldırım’ın oy verdiği partiyi açıkladı

Ali Koç ve Aziz Yıldırım’ın oy verdiği partiyi açıkladı

Fenerbahçe'de başkanlık seçimine sayılı günlere kala, Rasim Ozan Kütahyalı, Aziz Yıldırım ve Ali Koç’un siyasi görüşleri ile ilgili gündemi sarsan bir iddiada bulundu.

Canlı yayın sırasında, Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamaları sırasında Okan Buruk'un küfürlü tezahüratı hakkında konuşan Rasim Ozan Kütahyalı, “Ben de o görüntüleri izledim. Ne yazık ki, bu tür tezahüratlar bir Galatasaray teknik direktörüne yakışmıyor. Okan Buruk'un bu davranışı yanlıştı, keşke yapmasaydı.” İfadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de başkanlık seçimine kısa bir süre kala Sarı Lacivertli camiadaki havaya da değinen Rasim Ozan, Aziz Yıldırım hakkında flaş bir iddia ortaya attı.

Rasim Ozan Kütahyalı canlı yayın sırasında Aziz Yıldırım’ın hangi siyasi partiyi desteklediğini, kime oy verdiğini açıkladı. Bu açıklamasının yanı sıra, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un da hangi partiye oy verdiğini açıkladı.

Rasim Ozan Kütahyalı canlı yayında konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, “Fenerbahçe'de başkanlık seçimi var. Daha önce Ali Koç'un MHP'li olduğunu belirtmiştim. Ancak Bedri Baykam gibi sol görüşlü kişiler de onu destekliyor. Hâlâ camiada ve kongre üyeleri arasında destek görüyor.

Aziz Yıldırım ise Atatürkçü bir çizgiye sahip ve oyunu CHP'ye veriyor. Bu, ona yakın kişiler tarafından da biliniyor. Ayrıca, Sabah Gazetesi'nin Aziz Yıldırım'ın açıklamalarını ön plana çıkarıp Ali Koç'un demeçlerini daha az önemli bir şekilde vermesi dikkatimi çekti.

Sabah ve A Spor aynı medya grubuna ait. Ali Koç, bu nedenle takımını Türkiye Kupası'na göndermek istemiyor çünkü yayıncı kuruluş A Spor. TRT Spor'da Aziz Yıldırım'ın açıklamaları yer alırken, Ali Koç'un basın toplantısının yayınlanmaması ilginç.” İfadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.