Okan Buruk paçayı zor kurtardı

Okan Buruk paçayı zor kurtardı

Galatasaraylı taraftarların arasında kalan Okan Buruk, kutlamalara geç kaldı. O görüntüler sosyal medya hesaplarında binlerce kere paylaşıldı.

Trendyol Süper Lig’in 38’inci ve son haftasında Konyaspor ile kozlarını paylaşan Galatasaray rakibini 3-2 mağlup etmeyi başarırken, bu sonuçla birlikte 102 puana ulaşarak Süper Lig’deki 24’üncü şampiyonluğunu ilan etti.

GALATASARAY LİSESİ'NDE İLGİNÇ OLAY

ekran-alintisi-jpg3.jpg

Florya’da gerçekleştirilen şampiyonluk kutlamalarının ardından sarı kırmızılılar, gelenek olduğu üzere Galatasaray Lisesi’ni ziyaret etti. Galatasaray ekibi, stattaki şampiyonluk kutlamaları öncesinde burada öğrenciler ile bir araya geldi.

Galatasaray kafilesi buradan RAMS Park’a gitmek için ayrılacağı sırada ilginç olaylar yaşandı. Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen kalabalığın arasında kalan Galatasaray’ın başarılı teknik direktörü Okan Buruk, kendisini bekleyen otobüse neredeyse gidemiyordu.

ekran-alintisi-jpg4.jpg

Kalabalığı polis ekiplerinin yardımıyla zar zor yardıktan sonra kaçarcasına otobüse ilerleyen Okan Buruk zor anlar yaşadı. Buruk’un yaşadığı o anlar sosyal medyada gündem oldu.

Sosyal medyada binlerce kere paylaşılan görüntülerde meydana gelen olaydan dolayı saat 19.05'te başlaması planlanan kutlamalara Okan Buruk geç kaldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.