Son dakika… Olimpiyatlar öncesi bomba alarmı

Son dakika… Olimpiyatlar öncesi bomba alarmı

Fransa'da Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliği yapan Fransa'da ortalık karıştı. Mulhouse Havalimanı'nda bomba alarmı verildi. Havalimanı tahliye edildi, uçuşlar askıya alındı.

Fransa'da 2024 Paris Olimpiyatları'nın heyecanı yaşanırken, beklenmedik bir olayla sarsıldı. Mulhouse Havalimanı, güvenlik gerekçesiyle tahliye edildi. Bu gelişme, zaten olimpiyatlar öncesi artan güvenlik endişelerini daha da alevlendirdi.

Havalimanının internet sitesinden yapılan açıklamada, "Güvenlik nedeniyle terminal boşaltılmak zorunda kaldı ve şu anda kapalı" denildi. Yetkililer, şüpheyi ortadan kaldırmak için bomba imha uzmanlarını bölgeye çağırdı.

640xauto-45.webp

GEÇMİŞTE DE YAŞANAN BENZER OLAYLAR

Mulhouse Havalimanı, geçmişte de benzer güvenlik olaylarıyla gündeme gelmişti. Geçtiğimiz yıl içinde havalimanında birçok kez bomba ihbarı alındı ve güvenlik güçleri tarafından incelemeler yapıldı.

OLİMPİYATLAR ÖNCESİ DEMİRYOLLARINDA DA AKSAKLIKLAR

Öte yandan, Paris 2024 Olimpiyatları kapsamında olimpiyat meşalesi geçişinin sona ermesi ve açılış törenine saatler kala, ülke genelinde demiryollarında da aksaklıklar yaşandı. Bazı demiryollarında meydana gelen kundaklama olayları nedeniyle yolcular, seyahatlerini ertelemek zorunda kaldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.