Süreyya Yalçın kaza geçirdi

Süreyya Yalçın kaza geçirdi

Süreyya Yalçın tekne kazası geçirdi.

Sosyetik isim Süreyya Yalçın, Bodrum'da tatil yaparken geçirdiği bir tekne kazası sonucu yaralandı. Kaza, Yalçın'ın teknesinin merdivenlerinden düşmesi sonucu gerçekleşti.

64d48426ae0a8f12107d5764.webpSüreyya Yalçın, Bodrum'daki tatili sırasında teknesinin merdivenlerinden düşerek kolunu incitti. Kolunu sargı içinde gören Yalçın, kaza sonrası İstanbul'daki özel bir hastaneye başvurdu. Hastaneden çıkarken görüntülenen Yalçın, sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

İLK AÇIKLAMA GELDİ

Yalçın, kaza hakkında yaptığı açıklamada, "Teknenin merdivenlerinden düşerek kolumu incittim. Bu yüzden Bodrum'daki tatilimi yarıda kesmek zorunda kaldım" dedi. Süreyya Yalçın'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve kısa süre içinde iyileşmesi bekleniyor.

sureyya-yalcin-kimdir-nereli-kac-yasinda-sureyya-yalcin-kac-kilo-sureyya-yalcin-hasta-mi.webpYalçın'ın kazadan sonra tedavi sürecine başladığı ve doktorların tavsiyelerine uyduğu belirtildi. Tatilinin erken sona ermesi, Yalçın'ın yakın çevresi tarafından üzüntüyle karşılandı.

Süreyya Yalçın’ın kaza haberi sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Hayranları ve takipçileri, Yalçın’a geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.