MasterChef’te ortamı geren yarışmacıya tepki! Rakibini ağlatınca Danilo Şef de dahil oldu

MasterChef’te ortamı geren yarışmacıya tepki! Rakibini ağlatınca Danilo Şef de dahil oldu

Masterchef’te kırmızı takım kaptanı olan Ayşe’nin ağlamasına neden olan Deniz’e hem diğer yarışmacılar hem de Danilo Şef tepki gösterdi.

MasterChef'te son bölümde duygusal anlar yaşandı. Yarışmanın güçlü isimlerinden Ayşe, yaşanan bir olay sonrasında gözyaşlarını tutamadı. Olayların merkezinde ise Deniz vardı, onun söylemleri Ayşe'yi derinden etkileyince, Ayşe gözyaşlarını tutamadı. Bu duruma, jüri üyesi Danilo Zanna da kayıtsız kalmayarak Deniz'e net bir tepki gösterdi. Yaşanan olayların ardından yarışmanın atmosferi oldukça gerildi.

ekranalnts-110820247e42487d.webp

MasterChef'te gerilim dolu anlar yaşandı. İlk haftanın sonunda eleme adayları belirlenirken, kırmızı takımın kaptanı Ayşe, doğal tavırlarıyla yarışmada sevilen bir isim haline geldi. Ancak Deniz'in sivri dilli yorumları, Ayşe'yi gözyaşlarına boğdu.

Bu duruma sessiz kalmayan Zeynep, Deniz'e karşı çıkarak Ayşe'ye destek oldu. Zeynep'in bu cesur tavrına, şeflerden Danilo Zanna da destek vererek, takım içindeki huzursuzluğa dikkat çekti. Bu olaylar, yarışmanın dinamiklerini ve takım içi ilişkilerini derinden etkiledi.

640xauto.webp

DENİZ’İN AĞIR SÖZLERİ STÜDYOYU GERDİ

Kaptan olan Ayşe'yi eleştiri yağmuruna tutan Deniz “Ayşe'ye kendisine de söyledim. Hiçbir şey almadın Çağlar'ı nasıl fark edemedin gözlem yapabilirdin, kızdım zaten hani bana gelip sonradan işte Çağlar'ı yazabilirdim... 'Ben görmedim' diyor zaten hiçbir şey yapmıyorsun ki Ayşe bari gözlem yapsaydın. Gelip benim elimden patatesi almak bir şey yapmak değil, yapamıyorsun artık bitmiş yani” sözlerini söyledi. Bu sözler sonrasında stüdyo bir anda buz kesti.

Bu sözlerin üzerine Ayşe gözyaşlarını tutamadı. Söz alan Ayşe ise, “Bazen konuşmamak edepten, adaptandır. Ben susuyorsam edebimden” şeklinde konuştu.

MASTERCHEF ZEYNEP'TEN DENİZ'E SERT TEPKİ

Zeynep, Ayşe’yi ağlatan Deniz’e sert tepki göstererek, “Ben, Deniz'i susturamadığı için Ayşe'ye oy verdim. Kaptan olsam gerçekten Deniz'le ciddi kavga ederdim. Kavgadan da değil de yani... Çok saçma sapan konuşmaları var sıkıldım artık. Ayşe'yi de sabahtan beri üzüyor, herkesin sinirlerini bozdu. Tüm takımın moralini alt üst etti, yalan yanlış” cümlelerini kullandı.

zeynep-11082024f53af023.webp

DANILO ZANNA'DAN AYŞE'Yİ SAVUNAN KONUŞMA

Zeynep’in tepkisinin ardından şefler de olaya müdahil oldu. Söz alan şef Danilo Zanna, Deniz’in konuşmalarına cevaben Ayşe’yi savunacak sözler kullandı.

Danilo şef, “Kendi gözlerimle gördüm. İlk olarak kaptan olmaya çalıştı ama izin vermediniz. Bunu net bir şekilde söyleyebiliyorum çünkü gördüm. Bundan sonra onu suçlamak, biraz fazla değil mi? Görmek istememek, görmedim anlamına gelmez. Bunu kendim gözlemledim ve paylaşabilirim çok rahat” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.