Tamamen ücretsiz oldu! Son 4 gün kaldı

Tamamen ücretsiz oldu! Son 4 gün kaldı

1 Ağustos'a kadar tamamen ücretsiz oldu.

Oyun severlerin vazgeçilmezlerinden olan Epic Games Store, her hafta Perşembe günleri ücretsiz oyunlar sunmaya devam ediyor. Bu hafta, dijital mağaza aksiyon dolu bir deneyim vaat eden "F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch" oyununu 26 Temmuz – 1 Ağustos tarihleri arasında ücretsiz olarak sunacak.

Bu haftaki ücretsiz oyun ise F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch oldu. Çinli oyun geliştirici TiGames tarafından hazırlanan "F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch," metroidvania tarzında bir oyun olarak dikkat çekiyor.

b5d7f0ea24f4223bf144932bd39f2a14.webp

Oyuncular, Torch şehrini işgal eden lejyonlara karşı savaşan eski bir askeri rolünde olacak. Oyun, Torch'un birbirine bağlı haritalarını keşfetme ve dövüş tekniklerini kullanma imkanı veriyor.

"F.I.S.T." geniş dövüş sistemi ile oyunculara uzun ve kısa menzilli saldırılar arasında geçiş yapabilme şansı tanırken, karmaşık seviye tasarımı ve derin dövüş mekanikleriyle beğenilen oyun, farklı dövüş stillerini birleştirmesiyle de ilgi çekmiş durumda gözüküyor.

fist-forged-in-shadow-torch-review.webp

F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch oyun için gerekli olan sistem gereksinimleri şöyle:

İşletim Sistemi: Windows 10 (version 1903)

İşlemci: Intel Core i5-6400 veya AMD FX 8320

Bellek: 8 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GTX 960 veya AMD Radeon R9 280

Depolama: 25 GB kullanılabilir alan

Bu hafta Epic Games Store'dan ücretsiz olarak sunulan "F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch," 1 Ağustos’a kadar erişilebilir olacak. Oyunun normal fiyatı ise 15 dolar yani güncel kur üzerinden 500 TL olarak paylaşıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.