Tavuğa tecavüz eden Suriyeliyi Türk diye tanıttı! Türkleri hedef gösteren Arap bu kez iftira attı

Tavuğa tecavüz eden Suriyeliyi Türk diye tanıttı! Türkleri hedef gösteren Arap bu kez iftira attı

İstanbul’da yaşayan bir Arap sosyal medya hesabından tavuğa tecavüz eden Suriyeliyi, Türk diye paylaştı. Ayrıca kullanıcının Türklere sürekli olarak hakaret ettiği ortaya çıktı.

Araplar her fırsatta Türklere olan nefretini kusmaya devam ediyor. Bu kez Suudi Arabistanlı olduğu tahmin edilen bir Arap Türklere iftira attı.

Sürekli olarak Türkiye’de yaşanan haberleri paylaştığı görülen @iiBadr1727 hesaplı şahsın sosyal medya hesabından Türkleri ve hükümeti hedef alması çekti.

TÜKLERE İFTARA ATTI

Mersin’de tavuğa tecavüz ettiği görüntüleri sosyal medyada paylaşılan ve gözaltına alınan Suriyeli uyruklu şahıs Türkiye’nin gündemine oturdu. Yabancı uyruklu şahısların her geçen gün Türkiye’de sosyal hayatı tehdit etmesi tehlikesi sürerken Mersin’deki tecavüz skandalına ilişkin bir Arap’ın attığı iftira tepki çekti.

Daha önce Türkleri defalarca hedef gösteren @iiBadr1727 adlı Arap kullanıcı, bu kez Mersin’de tecavüz skandalını Türk’ün işlediğini söyleyerek iftira attı.

sdasdasd.jpg

SÜREKLİ OLARAK ERDOĞAN’I HEDEF ALIYOR

X hesabından sürekli olarak Türklerle ilgili paylaşım yapan şahıs, Filistin üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğanı’da hedef aldığı ortaya çıktı. Suudi Arabistanlı olduğu tahmin edilen şahıs Erdoğan ile ilgili yaptığı paylaşımda, “Erdoğan 2015'ten beri bağırıyor ve İsrail'in Ankara büyükelçiliğini bile kapatamıyor” ifadelerini kullandı. Türkiye’nin İsrail ile ticareti askıya almasına rağmen, “İki ülke arasındaki ticari ve askeri ilişkileri durduramıyor” ifadelerini kullanarak İncirlik Üssü’nde İsrail askerlerinin eğitildiğini iddia etti.

ilk.jpg

ŞEHİTLERE DİL UZATTI

X hesabından paylaşım yapan kullanıcı bir başka gönderisinde ise Türk adaletine atıfta bulunarak, Suudi Arabistan ile Türkiye arasında büyük bir fark olduğunu söyledi. Öte yandan ‘Badr’ adlı kullanıcı şehitlere kadar dil uzattı.

22 Mayıs tarihinde şehit olan Piyade Er Vedat Zorba’nın Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan paylaşımını alıntılayan şahıs, Tüm Türk askerlerinin laik bir bayrak altında olduğu için şehit olamayacağını söyleyerek Türklere nefretini kustu.

sdasdasdasdad.jpg

Şahsın vukuatları tek bununla sınır değil. Bir başka paylaşımında ise Osmanlı İmparatorluğu döneminde Türklerin Araplara ‘Asil, seçilmiş ve saf insan’ olarak hitap ettiklerini, Anadolu Türklerine ise “IQ seviyesi düşük ve tüm kötü özelliklere sahip olan fakir insanlar” şeklinde hitap edildiği öne sürdü.

asdadasdasd.jpg

asdasdadsdsdasd.jpg

11111111.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.