THY ve Pegasus’tan uçuş kararı! Sadece o saatlerde sefer yapılacak

THY ve Pegasus’tan uçuş kararı! Sadece o saatlerde sefer yapılacak

THY ve Pegasus'tan seferlerle ilgili yeni düzenleme geldi. Artık o saatlerde sefer yapılacak.

İsrail'in Lübnan'a düzenlediği saldırılar ve İran ile yaşanan gerilimler nedeniyle, Türk Hava Yolları (THY) ve Pegasus, iki ülkeye sadece gündüz uçuşları yapma kararı aldı.

Bu gelişmenin ardından, SunExpress tarafından Lübnan seferlerinin askıya alınma süresi 5 Ağustos'tan 12 Ağustos Pazartesi gününe kadar uzatıldığı belirtildi.

881361074076943.webp

İsrail’in Lübnan'a yönelik saldırıları ve Hamas Lideri İsmail Haniye suikastının ardından İran ile artan gerilimler, bölgedeki uçuşlarda aksamalara yol açmaya devam ediyor.

Güvenlik endişeleri sebebiyle havayolu şirketleri, yolcuların mağduriyetini önlemek amacıyla tarifelerinde değişiklikler yapma ihtiyacı duydu.

untitled-1-9uz8-cover.webp

ORTA DOĞU'DA NELER OLUYOR?

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze'de gerçekleştirdiği katliam bölgede gerilimin bölgede tırmanmasına neden oldu. İsrail Gazze'nin yanı sıra Lübnan'a saldırılarda bulunması savaşın bölgeye yayılma endişelerini artırdı.

gazze-bombardiman-aa-2122704.jpg

Hamas Lideri İsmail Haniye'nin İran'da suikast sonucu öldürülmesi İran ve İsrail arasındaki husumeti daha da kızıştırdı. Bölgede her an patlak vermesi beklene savaş üzerine başka ülkeler vatandaşlarına bölgeden ayrılma çağrısında bulundu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.