TOKİ’den uygun fiyatlı arsa fırsatı! 32 ilde satışa sunulacak

TOKİ’den uygun fiyatlı arsa fırsatı! 32 ilde satışa sunulacak

Uygun fiyata arsa sahibi olmak isteyenler için TOKİ açık arttırma usulü ile 32 ilde 172 arsayı satışa sunacak.

TOKİ’nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre, konut, ticaret, sanayi, plansız arsalar, sosyal kültürel tesis alanları ile akaryakıt istasyon alanları niteliği taşıyan arsalara, yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade ile satışa sunulacak.

Picture background

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara, İstanbul ve İzmir gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 32 ildeki 172 arsayı satışa, İstanbul’da bulunan bir rekreasyon alanını ise kiraya sundu.

Picture background

Muhammen bedeli 6 milyar 672 milyon 226 bin 673 TL olan toplam 6 milyon 885 bin 926 metrekare büyüklüğündeki Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bayburt, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Kayseri, Kırşehir, Kocaeli, Malatya, Mersin,Muğla, Muş, Niğde, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Uşak ve Van’daki bu 172 arsa, açık artırma yöntemi ile satışa sunulacak.

Picture background

İstanbul’da da bir rekreasyon alanının kiraya sunulacağı açık artırma, 29 Ağustos tarihinde saati 10:30’da gerçekleştirilecek.

Açık artırma oturumları, Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binasında gerçekleştirilecekken, ayrıca internet sitesi üzerinden de teklif verilebilecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.