Trafik canavarlarına yönelik denetimler devam ediyor

Trafik canavarlarına yönelik denetimler devam ediyor

Antalya'nın Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan trafik ve asayiş denetiminde bir sürücüye yetersiz ehliyet ve farklı ihlallerden toplamda 7 bin TL ceza kesildi.

Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ve Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, ilçede trafik güvenliğini ve asayişi sağlamak amacıyla denetimlerini sürdürüyor.

Ekipler, eksik evrak veya kural ihlali yapan sürücülere idari para cezası uyguluyor. Motosiklet sürücülerine özellikle dikkat eden ekipler, kask takmayan sürücülere de ceza keserek uyarılarda bulunuyor.

İstiklal Mahallesi Mehmet Oğuz Bulvarı'nda yapılan bir denetimde, dur ihtarına uymayan ve ehliyetinin yetersiz olduğu belirlenen 07 BPN 682 plakalı motosiklet sürücüsüne 7 bin TL ceza kesildi. Ehliyeti olduğunu iddia eden sürücüye kurallar hatırlatılarak uyarıda bulunuldu.

Ayrıca, aynı denetimde yapılan Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu sonucunda eksik evrak veya trafik kurallarına uymayan 2 araç sürücüsüne toplamda 25 bin TL ceza uygulandı. GBT sorgusu yapılan 40 kişide ise herhangi bir olumsuz durum tespit edilmedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.