Trafik cezası bu yöntemle sona erecek 'Araba sahipleri bayram edecek'

Trafik cezası bu yöntemle sona erecek 'Araba sahipleri bayram edecek'

Sürücüleri sevindirecek bir yenilik daha eklendi. Artık trafik cezaları sona erecek.

Google Haritalar'a sürücüleri sevindirecek bir yenilik eklendi. Artık uygulamada radar noktaları gösteriliyor. Bu sayede sürücüler, hızlarını kontrol ederek trafik cezalarından kaçınabilecek ve daha güvenli bir şekilde sürüş yapabilecekler.

TRAFİK CEZALARINA SON

Bu yeni özellik sayesinde, sürücüler radar noktalarını önceden görerek hızlarını ona göre ayarlayabilecekler. Bu sayede trafik cezalarının önemli ölçüde azalması bekleniyor. Yapılan araştırmalar, sürücülerin hızlarını %10 oranında düşürmesinin bile kazaları %40 oranında azaltabileceğini gösteriyor.

1608915754168-olayyy.jpg

DAHA GÜVENLİ SÜRÜŞ

Google Haritalar'daki radar uyarı özelliği, sürücülerin daha bilinçli ve sorumlu bir şekilde davranmalarına yardımcı olacak. Bu sayede hem trafik kazaları hem de can kayıpları önlenebilecek.

Radar uyarı özelliğini kullanmak oldukça basit. Google Haritalar uygulamasını açtıktan sonra rotanızı belirlemeniz yeterli. Radar noktaları, harita üzerinde kamera simgesi ile görünecektir. Yaklaştığınız bir radar noktasına geldiğinizde ise sesli bir uyarı alacaksınız.

Radar uyarı özelliğini kullanırken dikkatli olun ve asla dikkatinizi yoldan ayırmayın. Hız kurallarına uyun ve güvenli bir şekilde sürüş yapın.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.