Trafikte çıldırtan dakikalar! Jandarmadan jandarmayı çağırmasını istedi

Trafikte çıldırtan dakikalar! Jandarmadan jandarmayı çağırmasını istedi

İzmir’de yaşanan bir olay görenleri şaşkına çevirirken, sosyal medyada da gündem oldu. Yolun ortasına aracını park ederek yolu kapatan kadın sürücü jandarma ekiplerinin sabrını test etti. İşte o anlar…

İzmir'de meydana gelen enteresan olayda, yolun ortasına aracını park eden bir kadın sürücü, trafik akışını engellediği için jandarma tarafından uyarıldı. Ancak kadın sürücü, jandarmanın uyarılarına rağmen aracını yolun ortasından çekmeyince durum daha da ilginç bir hal almaya başladı.

ekran-alintisi-001.jpg

Jandarma görevlisi, kendisinin jandarma olduğunu kanıtlamak için üzerindeki resmi üniformayı, jandarma armasını ve silahını gösterdi. Ancak kadın sürücü, hala karşısındakinin gerçek bir jandarma olmadığına inanmadı.

Tartışmanın yaşandığı anda kadın sürücü, “Jandarmayı çağırın” diye jandarma ekiplerine bağırmaya başladı.

Jandarma personeli, son bir kez daha “Burada ne yazıyor hanımefendi?” diyerek üniformasını göstermeye çalıştı, ancak kadın karşısındakinin jandarma olduğuna inanmadı.

ekran-alintisi1.jpg

Ortalık iyice karıştığı sırada, başka bir jandarma personeli araya girdi ve kadın sürücüye, yaptığının suç olduğunu hatırlatarak esprili bir dille, “Hangi jandarmayı çağırayım, hangi jandarmayı istiyorsun?” diye sordu. Bu yanıt, olaya şahit olan çevredeki vatandaşları gülme krizine sokarken görüntüler de sosyal medyada gündem oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.