Tuna Kaya: Rekor kıracak

Tuna Kaya: Rekor kıracak

Tuna Kaya, o yatırım aracını işaret ederek rekor yükselişi açıkladı.

Pek çok yatırımcı eldeki birikimi değerlendirmek için farklı yatırım araçlarına yöneliyor. Geleceğin para birimi olarak gösterilen bitcoin ise son günlerde sert düşüş ile 48 bin dolar seviyesine kadar geriledi. Pek çok kripto yatırımcısı ise boğa trendini bekliyorken bu olayların olmasına tepkili. Ünlü ekonomist Tuna Kaya ise ABD tarafında FED’i işaret ederek uyarılarda bulundu.

BİTCOİNDE SON DURUM

Açıldığı zamanda 1 dolar altında işlem gören bitcoin 73 bin dolara kadar gelerek rekor kırmıştı. Geleceğin yatırım aracı olarak gösterilen bitcoin, son günlerde yaşadığı dalgalanmalar ile yatırımcısını tedirgin ediyor. 68 bin dolara kadar gelen bitcoin, FED tarafının faizi indirmemesi ve savaş gerilimi ile beraber ani bir düşüş yaşayarak 48 bin doları gördü. Bitcoin ise anlık olarak 56 bin dolar seviyesinde işlem görüyor.

btcc.jpg

KAYA: TOPARLANACAK

Ünlü ekonomist Tuna Kaya ise son canlı yayınında FED’i işaret ederek toparlanacağını açıkladı. Kaya, "FED 1 yıldır faizleri indirmeyerek piyasaları ateşe attı. FED’in bir şekilde piyasaları toparlaması gerekiyor. Bitcoinin 56 bin dolar seviyesinde tutulacağını düşünüyorum. Bunu üzerinde kalırsa toparlanma olacak” dedi. Ayrıca Kaya, geçmiş dönemlerde boğa için Eylül ayını işaret ederek rekor yükseliş beklentisini açıklamıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.