Ünlü gıda devinden 'eski kaşar' hamlesi 'Artık daha fazla olacak

Ünlü gıda devinden 'eski kaşar' hamlesi 'Artık daha fazla olacak

Altınkılıç, ulusal perakende zinciri ile büyük anlaşma imzaladı

Altınkılıç Gıda ve Süt Sanayi Ticaret A.Ş., Türkiye'nin önde gelen ulusal perakende zinciri ile önemli bir anlaşma imzalayarak dikkatleri üzerine çekti. Yapılan anlaşma, şirketin eski kaşar ürününün satışını önemli ölçüde artırmayı hedefliyor.

02520-02521-02560-02561-raw-cheese-1-1600x.webpÜÇ KAT FAZLA SATIŞ NOKTASI

Altınkılıç'ın yeni anlaşmasıyla birlikte, eski kaşar ürünü mevcut satış bölgelerinin üç katına çıkarılacak. Bu genişleme sayesinde ürün, daha geniş bir tüketici kitlesine ulaşacak ve perakende mağazalarında daha fazla noktada bulunabilecek. İlk sevkiyatın 29 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanıyor.

peynirde-dunyanin-neresindeyiz.jpgCİROYA OLUMLU ETKİ

Altınkılıç Gıda yetkilileri, bu yeni iş ilişkisinin şirketin cirosunu önemli ölçüde artırmasını bekliyor. Yeni satış ağının, eski kaşar ürününe olan talebi artırarak şirketin gelirlerinde olumlu bir ivme yaratacağını belirtiyor.

1622275149580854529.webpKAP'A YAPILAN AÇIKLAMA

Şirket tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, anlaşmanın detayları paylaşıldı ve bu işbirliğinin şirket cirosuna olumlu etkisi vurgulandı. Şirket, anlaşma ile ilgili tüm bilgilerin doğruluğunu da kamuoyuna beyan etti.

Altınkılıç, eski kaşar ürününü daha geniş kitlelere ulaştırmak için pazarlama stratejilerini çeşitlendirme yolunda ilerliyor. Şirket, kaliteli ürünlerini daha fazla tüketiciye sunarak pazar payını artırmayı ve marka bilinirliğini güçlendirmeyi hedefliyor.

alexander-maasch-kak2jp8ie8s-unsplash-3x2-1.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.