Astrolog Dinçer Güner anlattı! Önümüzdeki 3 gün fena geçecek

Astrolog Dinçer Güner anlattı! Önümüzdeki 3 gün fena geçecek

Dinçer Güner'den 12 burç için uyarı üstüne uyarı geldi. Önümüzdeki 3 güne dikkat.

Astroloji, birçok insan için büyük önem taşıyan bir alan olarak öne çıkıyor. Güneş, Ay ve diğer gezegenlerin hareketleri, bireylerin duygusal durumları ve karakter yapıları üzerinde derin etkiler bırakabiliyor.

Dinçer Güner, astroloji konusundaki derin bilgisiyle tanınan bir isimdir. Burçların özellikleri, gökyüzündeki olaylar ve gelecekte olabilecek senaryolar hakkında sunduğu analizlerle astroloji tutkunlarına önemli bir rehberlik sağlıyor.

Dinçer Güner Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında? Dinçer Güner Ne İş Yapıyor?

Ünlü astrolog Dinçer Güner, sosyal medyada düzenli olarak bilgi paylaşımları yapmakta ve takipçilerine günlük yaşamlarında ve karar alma süreçlerinde yardımcı olacak içgörüler sunuyor.

Dinçer Güner, günlük tüyosunda "ACIMASIZLIKLARLA YÜZLEŞME ZAMANI" başlığı altında, Güneş ile Pluton 'un karşı karşıya olacağını ve etkisinin 3 gün süreceğini şu şekilde açıkladı:

Bugün otorite figürler, baba veya eş ile kriz durumlar meydana gelebilir, güç çekişmeleri, iktidar savaşına girebilirsiniz. Kendinize karşı acımasızlık yapmayın, başkalarına da. Bugünlerde duygular ikinci planda kalabilir ve acımasız, sert duygular daha rahat ortaya çıkabilir. Kimsenin kalbini kırmamaya özen gösterin.

İşlerinizi büyük bir gizlilik içinde yürütebilirsiniz, gizli anlaşmalar yapabilir, hayatınıza dair gizli özel konulara eğilebilirsiniz. Babanın sağlığı ile ilgili olumsuz birkaç gün olabilir. Öfke, şiddet, kıskançlık, bu duygulardan uzak durulmasında yarar vardır. Başarı konusunda kendi kendinize yapabileceğiniz bir baskı söz konusu olabilir, kendinize haksızlık etmeyin. Siz de manipüle eden ve zorlayıcı davranışlar gösterebilirsiniz. Asıl mesele güç dengesini iyi kurmaya çalışmaktır. Kırgınlık yaşamak ve ilişkilerde zedelenme yaşanması olasıdır. Hırsları olan veya sizden gizlediği gündemlerle hareket etmeye yeltenen kişilerle karşılaşabilirsiniz

Kendi içimizdeki en karanlık ve bilinçaltı kalıplarımızla yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Bu, eski alışkanlıkları ve kalıpları yıkmak içinde iyi bir zaman.

dii.jpg

DİNÇER GÜNER KİMDİR?

Astroloji uzmanı, sosyal medya etkileyicisi, gazeteci ve yazar olan Dinçer Güner, İstanbul'da 29 Nisan 1984 tarihinde doğdu. İstanbul Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Bölümü'nden mezun oldu.

Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra bir süre basın danışmanlığı ve kitap editörlüğü yaparak kariyerine başladı. Ancak asıl tutkusu olan astrolojiyi mesleğe dönüştürme kararı aldı. Bu doğrultuda, 2007-2009 yılları arasında AstroArt Astroloji Okulu'nda Öner Döşer tarafından verilen temel ve ileri seviye Klasik astroloji derslerine katıldı ve başarıyla mezun oldu, ayrıca ustalık belgesi aldı.

Astrolog Dinçer Güner tarih verdi: Gani gani para, acayip büyük fırsatlar var!

Daha sonra, Hint (Vedik) astroloji dersleri almak ve psikolojik dinamikleri derinlemesine anlamak için Merih Akalın'dan eğitim aldı. Ayrıca, sistem ve aile dizimleri üzerine psikoterapi eğitimi için Prof. Dr. Mehmet Zararsızoğlu'ndan dersler aldı.

Güner'in inancına göre, tavrın değişmesiyle kaderin de değişeceğine olan inancıyla şu anda Türkiye'nin en çok takip edilen astroloji blogunda önemli gökyüzü olayları ve bu olayların bireyler üzerindeki etkilerini yazmaktadır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.