Ünlü oyuncunun ev sahibi ateş püskürdü! Her yerde idrar kokusu var

Ünlü oyuncunun ev sahibi ateş püskürdü! Her yerde idrar kokusu var

Ünlü oyuncu evi adeta çöplüğe çevirdi. Ev sahibi deliye döndü.

Tori Spelling'in yaşadığı zorlu süreçler medyanın ve kamuoyunun dikkatini çekmeye devam ediyor. Öncelikle eşi Dean McDermott'tan boşanma kararı alan ve ardından beş çocuğuyla birlikte yaşam mücadelesi veren Tori Spelling'in, aylık 15 bin dolar kiralık evi bir 'çöplüğe' çevirdiği iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

95979c7ad103a148e5adc140dae86b4bb2-tori-spelling-dean-mcdermotts-divorce-1x-rsquare-w1400.webpSon dönemde adından sıkça söz ettiren Tori Spelling, yaşadığı zorluklarla magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi. Önce sosyal medya hesabından, ailesiyle birlikte yaşadığı evin rutubet sorunu nedeniyle hastanelik olduğunu duyurdu.

Daha sonra eşiyle araları açılan Spelling, çocuklarıyla birlikte ucuz otellerde yaşamak zorunda kaldı. Bu sürecin ardından karavan parkına taşınan ve son olarak da boşanma kararı alarak çocuklarıyla birlikte kiralık bir eve yerleşen Spelling'in, yaşadığı son kiralık evde de huzuru bulamadığı konuşuluyor. Sadece dört ay gibi kısa bir sürede oradan ayrılmaya karar veren ünlü ismin, evi tam anlamıyla bir çöplüğe çevirdiği iddia ediliyor.

tori-spelling-never-happier-since-83286868.webpTori Spelling'in son dönemdeki bu sıkıntılarının arkasında yatan nedenlerden biri de maddi sıkıntılar olarak gösteriliyor. Hollywood'un zengin yapımcılarından olan Aaron Spelling'in mirasçısı olmasına rağmen, Spelling'in yaşamında hiçbir şey yolunda gitmiyor.

Boşanma kararı almasıyla birlikte maddi sıkıntılarının daha da arttığı belirtiliyor. Kendi ifadesine göre, beş çocuğuyla birlikte olduğu için kimse onu sevgili olarak istemiyor ve böyle giderse kendisine sığınacak bir ev bile bulamayacağını düşünüyor.

Spelling'in dört ay önce taşındığı 15 bin dolarlık aylık kiralık evden hızla ayrılmasının nedeni ise henüz net değil. Ancak ev sahibinin açıklamalarına göre, ev tam anlamıyla bir çöplüğe dönmüş durumdaydı. Temizlik ekibi, evi bu çöplerden kurtarmak için büyük çaba sarf etmek zorunda kaldı.

ekran-goruntusu-2024-06-14-143433.png

Ev sahibi ayrıca, Tori Spelling'in ödediği depozitoyu geri alabileceğinden bile şüpheli olduğunu belirtti. Evde keskin bir idrar kokusu hakimdi ve duvarlarında belirsiz izler bulunuyordu. Ünlü yıldızın hayvan sevgisiyle bilinen biri olması sebebiyle, evde köpekler, tavuklar ve hatta domuzlar bile bulunuyordu.

Tori Spelling'in taşınma sürecinde geride bıraktığı eşyaların, evcil hayvan taşıma aparatlarının ve mobilyaların temizlenmesi ve taşınması günler sürdü. Ancak yaşananlar, Spelling'in yaşadığı evin aslında oldukça konforlu bir ev olduğunu gösteriyor. Bahçesinde havuzu ve özel bir spa alanı bulunan ev, sıradan bir ev değildi.

ekran-goruntusu-2024-06-14-144207.png

Tori Spelling, evliyken yaşadığı evi rutubet sorunu nedeniyle terk etmişti. Bir süre ucuz otellerde kaldıktan sonra karavan parkına taşındı ve ardından kiralık bir eve yerleşti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.