Sıla Doğu sinir krizi geçirdi! Tahliye edildikten sonra ilk kez görüntülendi

Sıla Doğu sinir krizi geçirdi! Tahliye edildikten sonra ilk kez görüntülendi

Kara para aklama , suç örgütü kurma ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanan Dilan Polat'ın ablası Sıla Doğu'nun tahliyesine karar verildi. Sıla Doğu, cezaevi önünde sinir krizi geçirdi.

Gazete Magazin'de yayımlanan habere göre, uzun bir süre sonra cezaevinden çıkan Sıla Doğu, kardeşi Dilan Polat'ın serbest bırakılmadığını öğrenince sinir krizi geçirdi. "Dilan" diye haykırarak ağlayan Sıla Doğu'yu çevresindekiler güçlükle sakinleştirdi.

sıla555

DOĞU KARDEŞLER SERBESTKALDI

Dilan ve Engin Polat çifti ile birlikte, Sıla ve Can Doğu'nun da dahil olduğu kişilerin tutukluluk durumları dün değerlendirildi. 4. Sulh Ceza Hakimliği, Dilan Polat, Engin Polat, Sezgin Polat, Ahmet Gün ve Alper Kürşat Polat'ın tutukluluklarının devamına karar verdi. Ancak Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu ve Can Doğu'nun tutuksuz yargılanmalarına hükmedildi. Bu gelişmenin ardından, Sıla Doğu'nun avukatı Sibel Bozkulak, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Müvekkilim Sinem Sıla Doğu hakkında tahliye kararı verilmiştir." ifadesini kullandı.

dilanpolat555

NE OLMUŞTU?

İstanbul merkezli 6 ilde 1 Kasım'da ve sonrasında gerçekleştirilen operasyonlarda, Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın da dahil olduğu 24 şüpheli gözaltına alınmıştı. Soruşturma kapsamında, daha önce şirketlerinde yapılan aramalarda dijital materyaller ve defterlere el konulmuş, MASAK tarafından hazırlanan ön inceleme raporunda, tasfiye halindeki 3 firmadan aile bireylerine ait şirketlere sahte fatura kesilerek 200 milyon lira para aktarıldığı tespit edilmişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.