Ünlü şarkıcı Onlyfans yıldızı oldu ‘Fotoğrafını çekip parayla satıyor'

Ünlü şarkıcı Onlyfans yıldızı oldu ‘Fotoğrafını çekip parayla satıyor'

Ünlü şarkıcı yetişkinlere özel içerikler bulunan Onlyfans’a hesap açıp para kazanmaya başladı.

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Lily Allen, beklenmedik bir adım atarak yeni bir kariyere adım attı ve bu durum bazı hayranlarını şoke etti. Dünyaca ünlü 39 yaşındaki pop yıldızı, geçen ay çocukları ve "Stranger Things" yıldızı kocası David Harbour ile Yunanistan'da tatildeyken çektiği plaj fotoğraflarını Instagram'da paylaşmasıyla dikkat çekmişti.

Ancak bir hafta sonra sosyal medya hesaplarındaki içerikler oldukça farklı bir yöne evrilince hayranları şüphe duymaya başladı.

gettyimages-1741518918.jpg

Allen, yetişkinlere yönelik içerik sunan OnlyFans platformunda kendi hesabını açtı ve şu anda ayaklarının fotoğraflarını ayda 330 TL (8 sterlin) karşılığında sattığı öne sürüldü. Hesabı "Lily Allen FTSE500" olarak adlandırılan Allen'ın, geçen hafta itibarıyla altı özel fotoğraf paylaştığı belirtiliyor.

allenayakjpg-hz2xwk3siuevvxnpnesfoa.jpg

Ancak şarkıcının resmi sosyal medya hesaplarından bu konuya ilişkin herhangi bir iz bulunmuyor. Bu sosyal medya adımı, Allen'ın geçen ay "Miss Me?" podcast'inde sunucu Miquita Oliver'a yaptığı açıklamalarıyla bağlantılı olarak geldi. Allen, podcast'te tırnak bakımını yapan bir kadının kendisine WikiFeet adlı sitede ayaklarının beş yıldızlı derece aldığını söylediğini aktarmıştı. Bu durumun nadir olduğunu belirten şarkıcı, bu konuda esprili bir dille konuşarak alay etmişti.

Lily Allen'ın yeni sosyal medya stratejisi, hayranlarını şaşırtırken, kendisini farklı bir platformda keşfetme yolunda olduğu iddiası dikkatleri üzerine çekti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.