Ünlü sunucu Nur Viral gözyaşlarıyla ölüm haberini duyurdu! "Benim için zor bir yayın"

Ünlü sunucu Nur Viral gözyaşlarıyla ölüm haberini duyurdu! "Benim için zor bir yayın"

Ünlü sunucu Nur Viral ünlü ilahiyatçının vefatını duyurdu.

Uzun süredir kanserle mücadele eden sevilen ilahiyatçı Yusuf Kavaklı, hayata veda etti. Kavaklı'nın ölüm haberini, birlikte televizyon programı yaptığı sunucu Nur Viral, canlı yayında duygusal bir şekilde izleyicilerle paylaştı. Emekli Müftü Yardımcısı Yusuf Kavaklı'nın vefat haberi, Beyaz TV'de birlikte program yaptığı Nur Viral'in "Hayatta Her Şey Var" programında paylaşıldı.

yusuf-kavakli-hayatini-kaybetti-partneri-nur-17432791-7755-amp.jpgYusuf Kavaklı'nın sevenleri ve izleyicilerinden dua isteyen Nur Viral, duygularını şu sözlerle ifade etti: "Bugün benim için çok zor bir yayın olacak. Yayıncılıkta böyle bir şey vardır; sevdiğiniz birini kaybettiğinizde onun vefat haberini duyurmak ve yayını devam ettirmek çok zor olur. Gerçekten herkesten özür diliyorum. Sevenleri olarak çok üzgünüz, Yusuf Kavaklı Hocamızı kaybettik.

yusuf-kavakli-hayatini-kaybetti-partneri-nur-17432790-4465-amp.jpgAilesine, sevenlerine sabır diliyorum ve hepinizden bugün dua istiyorum. Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerine olsun. En çok sevdiği gün olan cuma gününde vefat etti, onun için cuma günleri çok özeldi. Hep derdi ki bugünü dolu dolu yaşamalıyız. Hep beraber onun için dua edelim gerçekten."

YUSUF KAVAKLI KİMDİR?

Yusuf Kavaklı, 1946 yılında Sivas'ta dünyaya gözlerini açtı. İlköğrenimini doğduğu köyde tamamladıktan sonra, İstanbul İmam-Hatip Lisesi'nden 1970 yılında mezun oldu. Ardından, İstanbul Yüksek İslam Enstitüsü'nde eğitimini tamamlayarak 1974 yılında diplomasını aldı.

İmam-Hatip olarak memuriyete adımını atan Kavaklı, 24 Ağustos 1966 tarihinde Eyüp Müftülüğü'ne bağlı Bayrampaşa Kartaltepe Çift Şerefeli Cami'de görev aldı. Dini görevlerinin yanı sıra, 17 Aralık 1975 tarihinde Bayrampaşa Endüstri Meslek Lisesi'nde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak atanarak eğitim hayatına da adım attı. 1977 yılında ise Zeytinburnu İmam Hatip Lisesi'ne tayin edildi ve burada öğretmenlik ve müdür yardımcılığı gibi görevlerde bulundu.

Askerlik hizmetini tamamladıktan sonra, Diyanet İşleri Başkanlığı'nda denetçi imtihanına girerek başarılı oldu ve 1981 yılında İstanbul Bakırköy Müftülüğü'ne murakıp olarak atandı. 1982 yılında ise Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Belçika'ya din dersi öğretmeni olarak görevlendirildi. Belçika'da 1982-1986 yılları arasında din dersi öğretmenliği yaptı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.