Uzun süredir bekleniyordu: Apple'ın o modelde yeni tasarımı ortaya çıktı

Uzun süredir bekleniyordu: Apple'ın o modelde yeni tasarımı ortaya çıktı

Heyecanla beklenen iPhone 15 Pro Max'in tasarımına dair yeni görüntüler sızmaya devam ediyor. Kullanıcı adayları yeni gelişmelere odaklanmış durumda. İşte ayrıntılar...

ShiftDelete.Net''te yer alan habere göre; Dünyaca ünlü markaların başında gelen Apple, iPhone telefon modellerine 15 Pro Max''i ekleyeceğini duyurmuştu. Tasarımı merak konusu olan telefona dair sızıntılar gelmeye başladı. Her gelen yenilikle birlikte, telefonun piyasaya çıkmasını heyecanla bekleyen milyonlarca kişi daha fazla bilgi sahibi olmaya devam ediyor. İşte tüm ayrıntılar...

YENİ TASARIM BELİRGİNLEŞMEYE BAŞLADI

Bir kılıf üreticisi tarafından oluşturulan tasarım görselleri ShrimpApplePro tarafından sızdırıldı. Ortaya çıkan yeni görüntüler iPhone 15 Pro Max tasarımına açıdan bakmamızı sağlıyor. Ortaya çıkan görsellerin yanı sıra telefonun ölçüleri hakkında da bilgiler sunuluyor.

KAMERA ÇIKINTISI İDDİASI

Sızdırılan bilgilere göre yeni iPhone modelinin kamera çıkıntısı selefine göre daha fazla olacak. ShrimpApplePro, yeni modelin kamera çıkıntısının iPhone 14 Pro Max versiyonundan 3,78 mm ile yaklaşık yüzde 5 daha büyük olacağını iddia ediyor.

Kamera çıkıntısının artacağını iddia eden analist aynı zamanda kamera halkası çaplarının da 16,2’ye ulaşacağını belirtiyor. Diğer yandan telefonun flaş çapı ise 6,7 mm ile mevcut nesile göre 0,2 mm daha az olacak. Ayrıca mikrofon çapının da 1,15 milimetreden 0,75 milimetreye düşeceği yapılan iddialar arasında. Dynamic Island boyutunun ise aynı kalacağına inanılıyor.

Tüm bunlarla birlikte Apple’ın iPhone 15 ile birlikte fiziksel tuşlara veda edeceği neredeyse herkes tarafından onaylanmış durumda. Yapılan son sızıntıda kılıf üreticisinin tuşlar üzerine eklediği yeni bir madde de bu iddiaları doğruluyor. Apple’ın suya dayanıklılığı artırmak için ses açma/kapama ve sessize alma tuşlarını iPhone 7 serisinde yer alan haptic motora benzer bir teknolojiyle değiştireceği söyleniyor.


 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.