WhatsApp’a Instagram’ın o özelliği geliyor! Kullanıcılar bayılacak

WhatsApp’a Instagram’ın o özelliği geliyor! Kullanıcılar bayılacak

Intagram’ın bomba özelliği Whatsapp’a geliyor. Artık daha kolay olacak.

Dünyanın en popüler çevrimiçi mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcı deneyimini geliştirmek amacıyla yeni bir özelliği test ediyor. Instagram'da popüler olan o özellik Whatsapp’a gelecek.

Instagram’da bulunana Çift dokunma tepki özelliği, artık WhatsApp’a da geliyor.

Bu özellik yeni güncelleme ile birlikte, WhatsApp beta 2.24.16.7 sürümünde kullanıma sunulacak. Bu özellik sayesinde, kullanıcılar artık gelen mesajlara çift dokunarak hızlı bir şekilde tepki verebilecek. Bu yenilik ile birlikte, kullanıcıların tepki ekranını açmak için mesajı basılı tutmalarına gerek kalmayacak.

whatsapp-4-2spw-1248.webp

Gelişme aşamasında olan bu özellik, yakın bir zamanda tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor. WhatsApp, uygulama içi etkileşimi daha hızlı ve kolay hale getirmeyi hedefliyor.

WHATSAPP NE ZAMAN KURULDU

WhatsApp, 24 Ocak 2009 tarihinde Jan Koum tarafından Kaliforniya'da kuruldu. Uygulamanın ismi, "naber" (what's up) ifadesine benzer bir tınıya sahip olduğu için seçildi. Koum, WhatsApp Inc.'i bir ay sonra, 24 Şubat 2009'da resmi olarak kurdu.

whatsapp-4-2spw-1248.webp

Ağustos 2009'da WhatsApp 2.0 sürümü, iPhone için App Store'da yayınlandı. Ekim ayında, WhatsApp'ın diğer kurucusu Brian Acton, beş eski Yahoo! arkadaşını 250.000 dolar yatırım yapmaları ve kurucu ortak olmaları için ikna etti. Aralık ayında ise, uygulamaya ilk fotoğraf ve video gönderme özelliği eklendi. 2010 yılında ise, WhatsApp’a grup özellikleri eklenerek kullanıcı deneyimi genişletildi.

whatsapp-cift-dokunarak-emoji-ile-tepki-1684396620.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.