Yardım etmek istediği kişiler tarafından darp edildi

Yardım etmek istediği kişiler tarafından darp edildi

Antalya'nın Kepez ilçesi Gündoğdu Mahallesi'nde yaşanan talihsiz bir olayda, Devran Ağırman isimli genç, yardım etmek amacıyla durduğu sırada saldırıya uğradı.

Devran Ağırman, bankamatikten para çektikten sonra evine gitmek üzere aracıyla ilerlerken, önünde seyreden ve ıslak zeminde kayarak düşen iki motosikletliye yardım etmeye çalıştı. Ancak, motosiklet üzerindeki şahıslar, kaza yapmalarına Ağırman'ın neden olduğunu iddia ederek ona saldırdılar ve aracına zarar verdiler.

aw248138-01.jpg

Ağırman olayı şöyle anlattı: "Sinyalimi yakmıştım ve tam dönüş yaparken motosiklet kaydı ve düştüler. Yardım etmek için durdum ve araçtan inmek üzereyken, motosiklet sürücüsü ve arkasındaki yolcu bana saldırdılar. Benim hatam olmadığını, yardım etmek istediğimi söylememe rağmen dinlemediler." Olay yerine çevreden gelenlerin müdahalesiyle saldırı sonlandırıldı, ancak bu süreçte Ağırman'ın aracı da hasar gördü.

aw248138-06.jpg

Bu kötü deneyime rağmen Ağırman, benzer bir durumla karşılaşsa yine yardım etmekten çekinmeyeceğini belirtti. Olay sonrası darp raporu alarak saldırganlardan şikayetçi oldu.

aw248138-09.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.