Yola çıkan sürücülere kritik uyarı

Yola çıkan sürücülere kritik uyarı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda Kurban Bayramı öncesi bilgilendirme çalışmaları yaptı.

Polis ekipleri, özellikle karekod okutma sistemiyle erişilebilen dijital broşürler aracılığıyla vatandaşlara güvenlik konularında detaylı bilgiler sundu. Otobüs şoförleri ise araç kullanım süreleri ile mola saatleri hakkında bilgilendirildi; 4.5 saat araç kullanan şoförlerin 45 dakika mola vermeleri gerektiği hatırlatıldı.

Yolcu otobüsü şoförlerinden Yavuz Yetişen, denetimlerin sıklaştırılmasını ve emniyet kemeri kullanımının daha sıkı bir şekilde denetlenmesini talep etti.

Yetişen, yolculardan bir kısmının emniyet kemeri takmadığı durumlarda uyarılmasını ve bu konuda daha fazla bilinçlendirme yapılmasını önemsediğini belirtti. Ayrıca dolandırıcılık olaylarına karşı da önlemler aldıklarını ve bu konuda jandarma ile işbirliği içinde olduklarını vurguladı.

İstanbul'dan İzmir'e seyahat eden Deniz Sarıoğlu ise, emniyet ekiplerinin bilgilendirme çalışmalarını olumlu bulduğunu ifade ederek, artan dolandırıcılık olaylarına karşı halkın bilgilendirilmesinin önemine dikkat çekti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.