10 Ocak burç yorumları 'Onlar para içinde yüzecek'

10 Ocak burç yorumları 'Onlar para içinde yüzecek'

Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 10 Ocak 2024 Çarşamba gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Sahneye büyük bir dönüş hazırlığı yapanların hiç memnun olmayacağını söylemeliyim çünkü yılın orta kısmına yaklaştıkça iyileşme şansı da o kadar artacak. Ayrıca şunu da söylemek gerekir ki, duygular konusunda da büyük atılımların olduğu günler.

Ocak önemli bir ay ve onaylar bugün ile yarın arasında gelebilir. Ancak hayal gücünüzle yola çıkıp dahil olmak iyi bir fikir olacaktır, artık kazandıran seçimler yapmak daha kolay.

BOĞA

Birisi size beklediğiniz cevapları vermediyse, yeter diyebilirsiniz! Şu anda ölü dalları kesmek istiyorsunuz ve yıllarca sırf sakin bir yaşam uğruna hoşlanmadıkları durumlarla uğraşmak zorunda kalanlar daha da güçlü oluyor.

Birkaç aydır, belki de birkaç yıl önce rutin olan veya isteklerinize uyuyor gibi görünen şeylere artık tahammül edemiyorsunuz. Açıkça görülüyor ki, büyük bir kurtuluş, yenilenme arzusu var ve yılın orta kısmına yaklaştıkça bazı anlaşma veya sözleşmeleri düzene koyma ihtiyacı da artıyor.

İKİZLER

Aşkta, yıl sonundan bu yana şüpheler olduğu gibi, yılbaşı gecesini de dingin geçirenler var. Bu genel bir burçtur, ancak aşk veya aile çatışmaları olması durumunda bugün bile dikkatli olmak daha iyidir.

Size karşı gelen birine karşı dikkatli olun. Gerçek şu ki birçok kişi yeniliği deneyimleme arzusundadır ve evli olanların ölümcül çekiciliklere karşı dikkatli olmaları gerekir! Bugün bile belirsiz durumlarda biraz dikkatli olmanızı, gerginliğe dikkat etmenizi öneririm.

0-8.jpg

YENGEÇ

Bu dönemde bir zorluğun üstesinden gelebileceğinizi hissedersiniz ve bir şeyden vazgeçseniz bile pişman olma riski olmadan bunu yaparsınız.

Dahası, duygusal düzeyde daha büyük bir yük olacaktır. Aşık olanlara, bir aşkı tanımak isteyenlere, hatta önemli bir söz vermek isteyenlere bile yardımcı olan bir burçtur bu.

Ayrılmış insanlar bile ekstra bir fırsata sahip olabilecek. Bugün yalnızca Ay'ın karşıt konumu biraz yorgunluk getirebilir, bu nedenle akşam saatlerinde aşılması gereken gerilimler yaşanabilir.

ASLAN

Olumlu bir Venüs'le aşık olmak veya artık geçerli olmayan bir şeyden kendinizi uzaklaştırmak daha kolaydır ve önümüzdeki iki ay tüm ilişkiler için bir sınav olacaktır.

Uzun yıllardır bir ilişki içinde olanlar ihanetin cazibesine kapılabilir veya zamanla aşılabilecek bazı küçük sorunlarla yüzleşmek zorunda kalabilirler. Ayrıca, Kasım ayının sonunda yapılan deneylerin gelecek için iyi bir alamet olabileceği işyerinde kendinizi test etmenin zamanı geldi; en iyi kararlar Haziran'dan sonra verilecek.

BAŞAK

Görünüşe göre birisi birkaç kez cüzdanına ulaşmak zorunda kalacak. Ailede bir rahatsızlık dönemi yaşandı, bazı sorunlar yaşandı. Olumsuzluklar olsa bile, birileri size zarar vermeye çalışsa bile sonuçta başarılı olamadıklarını ve iyi niyetiniz sayesinde arayı kapattığınızı fark ettiniz.

Aşk birçok kişi için bir ikilem haline gelebilir, özellikle de bir süredir yalnız olan ve artık yeni bir şeyler bulmak isteyenler için. Başak burcunun çok temkinli olduğunu ve bu nedenle hata yapma korkusunun abartılması durumunda buluşmalara sınır oluşturabileceğini biliyoruz.

scale-1200.png

TERAZİ

Halkla etkileşime girecek kadar şanslı olanlar veya çalışmalarının geçerliliğini ilişkilere dayalı olarak ölçebilenler için haber, fikir birliği ve memnuniyet sıkıntısı yaşanmıyor.

Ancak, artık gereken bu kadar çabaya, son aylarda bu kadar enerji israfına rağmen, 2023 baharının yönetilmesi zor olduğunu ve yeni ilişkiler ve gelişmeler sayesinde ancak şimdi ışığı görebildiğimizi her zaman hatırlayalım. Toplantılar, yani aile bağlarında sağduyuya ihtiyaç var!

AKREP

Bu yıldızlar duygusal bir durumdan bile en iyi şekilde yararlanmak için önemlidir, Venüs de 23'ünden itibaren yeniden aktif olacak!

Dönüşüm gerektiren bir an, birisi işini ya da mesleğiyle ilgili bir şeyi değiştirmek isteyecek. Büyümeye çalışanlar var, küçük ya da büyük devrimler yaşanıyor.

Dahili düzeyde köklü değişiklikler yapmanız gerekiyor. Geçmişle ilgili soruları araştırmamaya dikkat edin, kendinizi kötü hissetmenize neden olan her şeyi unutmalısınız.

YAY

Bu dönemde eğlence amaçlı da olsa ortaya çıkan ilişkiler doyum getirir. Gençler ve bekarlar anın duygularına biraz fazla kapılıyorlar.

Bu dönemde yaşanan aşk pervasızdır ve bu nedenle çiğneyebileceğinizden fazlasını ısırmamalısınız. Bazıları tekrar düşünüyor; daha olgun ya da daha aklı başında insanlar yine de yılın ikinci yarısı için plan yapabilirler. Yeni iş çağrıları hafife alınmamalı ve her durumda bir seçim yapılması gereklidir.

tfzv6va6gy424qd4rexw3i-1600-80.jpg

OĞLAK

İşyerinde biraz yorucu günler geçiriyoruz ama kararlılığı ve yorgunluğu adeta bir erdem olarak gördüğünüzü, yani büyük zirvelere ancak kendinizi feda ederek, çok çalışarak ulaşabileceğinize inandığınızı biliyoruz.

Tabii ki sadece geçerli ve tanınmış tutkulara sahip projeler için. Venüs'ün birkaç hafta içinde burçta olacağı göz önüne alındığında aşkta iyileşme. Uzun konuşmalardan ziyade sentez yapmayı seven siz, çoğu zaman kendinizi fazlasıyla konuşkan insanlarla karşı karşıya buluyorsunuz!

Muhtemelen birkaç baş belası insanı kovalamak zorunda kalacaksınız.

KOVA

Şubat ayına yaklaştıkça, yararlanılacak fırsatlar da artacak. Birçoğunuzun büyük öneme sahip iki aya güvenebileceğine inanıyorum. Bu nedenle tüm iş durumlarının ve kişisel sorunların şimdi ele alınması gerekecek. Üstelik yakın geçmişte iyi oynayanlar daha da büyük beğeni toplayacak. Aşkı arayanlara müjde! Anlaşmazlığın eşiğinde geçen bir Aralık ayının ardından, çoğu kişi için işlerin nasıl olduğunu açıklamanın zamanı geldi.

Şubat ayında Venüs'ü de burçta göreceğiz. Artık doğan dostluklar iyi şeyler vaat ediyor.

BALIK

Son iki veya üç ayda bir ilişkiye girenler asabi ve gergindir. Pazartesi ve Salı günü yıldızlar oldukça heyecanlıydı, umarım bugün biraz sakinleşebiliriz. Yanlış davranan bir kişinin anısı hala var ama daha ileri gitmemiz gerekiyor.

Sanki bu günlerde yeni durumlarla karşılaşıyorsunuz ya da önümüzdeki birkaç ay içinde yeni yerlerde ya da yeni durumlarda dahi hiç karşılaşmadığınız sorunlarla uğraşıyorsunuz. Muhtemelen bir duyguyu sorgulamak ya da işlerin nasıl olduğunu anlamak istiyorsunuz, Balık, Yay ve Başak burcuna dikkat edin.

1651026933-news-b.jpeg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.