11 Ocak burç yorumları 'Gökyüzünden ilginç haberler var'

11 Ocak burç yorumları 'Gökyüzünden ilginç haberler var'

Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 11 Ocak 2024 Perşembe gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Ocak ayında bir aşkla tanışan, bir tutkuya kapılanlar, artık bu çift projesini ilerletme ve belki de bu düşünceyi işe yayma konusunda avantajlı durumdalar.

Çünkü duygusal olarak motive olduğunuzda pratik hayatta da eyleme daha hazır olursunuz ve Şubat ayına dair haberler de olacak; Yeni durumlar, görevler veya yeni anlaşmalar. Özellikle de son iki ayda doğanlar sizi çok ileri götürebilir.

BOĞA

Önümüzdeki birkaç günün haberlerini hafife almayın. Aşkın içte ya da dışta kesin bir deneyim yaşadığını anlattım.

Aslan ve Akrep burcu gibi bazı ilişkilerde zorluklar yaşanmış olabilir. Ama artık sorumluluk sende ve artık kendine emir verilmesine izin vermiyorsun! Açık anlaşmazlıklar varsa, birisinin size bir şeyi geri ödemesi gerekiyorsa, Mayıs ayına kadar daha fazlasını almanız mümkün olacaktır. Üç günlük güç ve kararlılık geliyor.

İKİZLER

Herkes çözülmesi imkansız bir aşk krizi yaşamamıştır, ancak birkaç kez açıkladığım gibi, birileri önemli partnerinden fiziksel veya psikolojik olarak uzaklaşmıştır ve Ocak ayının bu bölümünde biraz huzur bulmanın zamanı gelmiş olarak görünüyor.

Venüs'ün artık karşıt konumda olmayacağı gelecek haftadan itibaren tüm bunlar daha kolay olacak. İki hikaye arasında kararsız kalan herkes farklı bir seçim yapmalıdır.

0-8.jpg

YENGEÇ

Birisi çok külfetli bir görevi kabul ederek hata yaptığını düşünebilir. Aslında birçoğu yeni, zorlu, önemli ama yorucu bir çalışma yoluna başladı.

Burcun erkekleri genellikle hırslıdır ancak aile, gerçek ilişkiler, duygular olmadan yapamazlar ve çoğu zaman önemli rollere sahip olduğunuzda sosyal ve romantik ilişkilerin yönetimi arka planda kalır.

ASLAN

Çok güçlü bir gün daha, oyununuzu geliştirmelisiniz! Son aylarda bir kariyer yolunu kapatmış veya yeni başlamış olanlar, bunu nasıl yapacaklarını bildiklerini fazlasıyla gösterdiler ve yıl sonuna kadar daha fazlasına sahip olacaklar.

Ekonomik açıdan utanç verici, çünkü geçen yıldan beri birisi sadece görünüşte çözülemeyen zorluklar yaşıyor ve eğer bir aşk krizi varsa, ilişkiniz küçük gölgeler yaşıyorsa dikkatli olun. Şimdi olumlu bir Venüs ile geri dönecek aydınlanacak ama çözümlenmesinin mümkün olacağı da bir gerçek.

BAŞAK

Bu üç günde gökyüzü güzel ve her halükarda oldukça anlamlı ve ilginç bir yıl sonuyla karşı karşıyayız. Ancak başka vesilelerle de açıkladığım gibi, tüm çözülmemiş durumların Mayıs ayına kadar çözülmesi iyi bir fikir olacaktır.

Önümüzde çok coşkulu, çok önemli, belirleyici aylar var. Herhangi bir anlaşmazlık mümkün olan en kısa sürede öngörülmeli ve çözülmelidir. Aşk yine biraz sorunlu hale gelecek, umarım devam edecek başka projeler olduğu için. Ancak ayın sonunda büyük haberler olacak.

scale-1200.png

TERAZİ

Belki bu günlerde biraz cesaretlendirilmeye ihtiyacı olan sizin için baskı altında olan bir gün daha. Nasıl biri olduğunu biliyorsun. Bir seçim yapmadan önce zaman alır, herkese fikrini sorun.

Ancak seçiminizi yaptıktan sonra artık geçmişin acılarını, belirsizlikleri düşünmüyorsunuz ve sorunsuz bir şekilde yolunuza devam ediyorsunuz. Böylece kişi de işinden memnun olmadığını düşünüp etrafına bakınmaya başlayabilir. Kendinizi etrafınızda tanıtın.

AKREP

Görünen sözel saldırganlığınızın arkasında sahiplenici bir doğa yatıyor, duyguların hakimiyeti altına girmekten korkuyorsunuz. Bir insanı ne kadar önemsediğinizi ya da içten içe ne kadar acı çekebileceğinizi belli etmemek için bir şekilde kendinizi gizliyorsunuz.

Eğer belli bir kişi sizin için gerçekten önemliyse, büyük planlar yapmaya hazır olun ve işte böyle, artık birisi duygularını tamamen ortaya çıkaracaktır. Evde iyi olmayan bir kişi, belki de ebeveyni veya yakın akrabası için bazı küçük endişeler mevcuttur. Ancak hafta sizi sonuca ulaşabilenler arasında ilk sırada bulunuyor.

YAY

Venüs burcunuzdayken kenarda kalmak zordur ancak bugün birkaç dakika daha çaba harcayacağınız anlamına geliyor. Birçoğu sonbahara kadar hayatlarını, alışkanlıklarını değiştirmek istiyor, bu da her zaman kendini test etmek isteyen bir işaret için teşvik edici.

Duygularınızı somut bir şeye dönüştürmenin zamanı geldi. Artık sizi çok uzun süredir belirsizliğe kapatan bir engelin üstesinden geliyorsunuz. Ruhunuzu serbest bırakabilir ve daha da ileri giderek kesinlikle daha net ve dingin bir ufka bakabilirsiniz. Gençlerin muhtemelen ayrılmak, başka bir şehre gitmek, hatta yurt dışına gitmek istemeleri muhtemeldir.

tfzv6va6gy424qd4rexw3i-1600-80.jpg

OĞLAK

Taahhütlerin çok fazla olması, dönemin iklimi göz önüne alındığında bu normaldir, kendi başına çalışanlar aile ilişkilerine biraz daha dikkat etmeli, aynı zamanda kendilerine zaman ayırmaya, en sevdikleri şeylere adanmaya çalışmalıdır.

Satürn'ün aktif olmasıyla işler devam ediyor ancak birileri geleceği konusunda endişeleniyor. Gerçek şu ki, günden güne yaşayamazsınız, daima geleceğe dair kesinliklere sahip olmak istersiniz. Her zaman büyük bir tatmin gökyüzü vardır, ancak her şeyden önce bu, bireysel yeteneklere bağlıdır.

Teklif sıkıntısı yok ve ayın sonunda burçta güçlü bir gezegen konsantrasyonu olacağını, halihazırda bir duruma başlamış olanlar için başarının 23'ten 31'e kadar geleceğini, hatta aşk uyanacağını hatırlıyorum.

KOVA

Sevginin yansıması ve Aralık ayında yaşanan belirsizlik durumunun ardından birileri duygularını yeniden keşfedebilecek. Tek sorun, bir süredir, yıllardır, artık birbirini sevmeyen ya da her halükarda büyük bir tutkudan ziyade şefkatli bir dostluk olarak kabul edilen bir kişiyle yaşayanlar için ortaya çıkabilir.

Bu durumlarda ihanet fikri ortaya çıkabilir. Birçoğunuzun güçlü bir dönem yaşamak üzere olduğunu söyleyebilirim ve bu aynı zamanda işi de ilgilendiriyor; Jüpiter, yalnızca yeterli kazançla yeterince tazelenmeyen bir taahhütten bahsediyor ve bu nedenle önümüzdeki aylarda durumlarında iyileşme umut edenler var.

BALIK

Bu günlerde arkadaşlık ve sevgi açısından her türlü çatışmadan kaçınmak daha iyi olacaktır. Böylesine derin bir çalkantı döneminde insanın duygularını tekrar devreye sokması, bir süredir krizde olan aşkları daha da sarsmaktan başka işe yaramaz.

Evli ve çocuklu olanlar önemli bir karar vermeli ama krizlerden ve her şeyden önce aşırı tartışmalardan kaçınılmalıdır. İşyerinde büyük bir baskının olduğu, hatta bir kişinin beklentilerinize ihanet ettiğini düşünüyorsanız pişmanlık duyduğunuz bir dönem sizi bekliyor demektir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.