4 Ocak burç yorumları 'Satürn sizi yıl boyunca koruyacak'

4 Ocak burç yorumları 'Satürn sizi yıl boyunca koruyacak'

Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 4 Ocak 2024 Perşembe günü yapılacak astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Bugün yaşayacağınız güçlü anlar olacağını söyleyebilirim ama şu anda yanınızda olmasını isteyeceğiniz insanların olduğunu da unutmamalıyım. Mevcut durum, duygular söz konusu olduğunda masadaki kartları değiştirebilir çünkü Venüs çok özel bir geçişe başlıyor bu da aşk hikayelerinin devam ettiği anlamına geliyor. Tam da artık yanınızda sağlam ve yapıcı bir kişiye ihtiyacınız olduğu için, istisnaları kabul etmiyoruz. Birisi yanınızdaysa iyi, yoksa yola devam edebilirsiniz. Bu tavrınız, bir şekilde 2024'ün "baskın teması" olacak olan büyük özgürleşme durumunun bir parçası.

BOĞA

Önümüzdeki bu dönem düzeltilmesi gereken bazı özel durumları ortaya çıkarabilir. Venüs'ün karşıt olduğu Aralık ayı da iş ve imaj açısından bazı sorunlar yarattı. Aşkın doğrulanması gerekir, eğer ilişki yürümediyse, çiftin hayatında sorunlar varsa biraz huzur bulmak yerinde olur. Her halükarda bugün temkinli olmakta fayda var. Bir şeyler yolunda gitmiyor ama önümüzdeki birkaç gün içinde pek çok şey netleşebilir.

İKİZLER

Dönemin gezegensel karşıtlıkları her zorluğun üstesinden gelmemize izin vermiyor ancak önümüzdeki aylarda yeni projeler ve ilerlemeler olacak. Bugün oldukça ilginç bir şekilde başladı, bazı bekleyen konulara açıklık getirmenize olanak sağlıyor. Bu dönemde aklınızdaki projelerin başarısı için bir arzunun olduğunu görüyorum ki bunlar birbirinden çok farklı arzular. Ama unutmayın merak sizi yeni kıyılara iten itici güçtür!

scale-1200.png

YENGEÇ

Bugün her şey net olmasa da aşkın ulaşılamaz bir hedef olduğunu düşünmeyin! Bu dönemde korunmaya, duygulara o kadar ihtiyacınız var ki, Venüs'ün tarafsız bir açıda olmasıyla muhtemelen söyleyecek ve kararsız olduğunu göstermiş insanlara söyleyecek çok şeyiniz olacak. Bu, duygusal düzeyde biraz daha şüpheye mal olacak olsa da, artık netliğin zamanı geldi. Başak ve Akrep burçlarıyla ilişkilerde dikkatli olmanızı öneririm.

ASLAN

Ayın ortasına yaklaştıkça daha radikal seçimler yapmak zorunda kalacaksınız. Sen kesinlikle hoşlanmadığı durumları kabul eden bir insan değilsin, ruhun asi!

Aynı anda iki kişiden etkilenirseniz veya birini unutamazsanız gerçek şüpheler ortaya çıkabilir, gerçekte Mayıs ayına kadar bir seçim yapılması gerekecek, bu aynı zamanda işle de ilgili olacaktır. Bu dönemde ortaya çıkan hikayeler ilginçtir ve gün iyiye işarettir.

BAŞAK

Bu dönemde kişinin kendi hayatını ve son birkaç ayı gözden geçirme ve hatta belki yeni sektörlere dahil olma fırsatları bulma ihtimalinin olduğu göz ardı edilemez.

Genel tahminlerde de açıkladığım gibi 2024 yılı hala Satürn uyumsuzluğunu beraberinde getiriyor ve bugün gibi günlerde ne yapılacağını anlamak, aşk ve aile konusuna karar vermek daha karmaşık olabilir. Artık biraz sakinliği korumamız gerekiyor.

0-8.jpg

TERAZİ

Eğer aşkta şüpheler yaşadıysanız ya da duygusal düzeyde gereksiz provokasyonlar yaşandıysa şu anda "üstesinden gelmeye" başlayabilirsiniz.

Aralık ayında ilişkisini bitiren ya da ciddi bir kriz yaşayan herkesin rasyonel açıklamalar aramaması gerektiğini hatırlatırım. Çünkü aşk çoğunlukla belirli hislerden oluşur ve duygular mantıkla çözülemez. Yani bir şey değiştiyse, bittiyse ya da dönüştüyse, yaşadıklarınızı not etmeniz yeterli.

AKREP

Son dakikada bir sorunu çözmek zorunda kaldınız, evde kalmaya ya da küçük bir tatile çıkmaya karar vermiş olsanız bile bir aksilik yaşandı. Bu burcun özellikle hafta sonları bazı ek avantajlar getirebileceğine inanıyorum.

Aralık ayında Venüs'ün burcunuzda olduğunu unutmayalım, dolayısıyla aşk konusunda zaten net fikirleriniz olmalı. Yeni stratejiler ve yeni çalışmalar ufukta görünüyor, ancak ne yazık ki hâlâ kurtarılması gereken para var, özellikle de ödenmemiş faturalar veya çözülmesi gereken yasal sorunlar sizi bekliyor.

YAY

Bu perşembe, olumlu Venüs sayesinde bir avantaja sahip olduğunuzu hissedeceksiniz! Seyahat etmeye, değişimlere bağlı bir insan olduğunuzu biliyorsunuz ve bu dönemde başarma konusunda büyük bir iradeye sahip olduğunuzu da söylemek gerekiyor.

Önümüzdeki birkaç hafta içinde haber olma ihtimalini göz ardı etmiyorum, ancak son zamanlarda olanları düşünmenizi istiyorum, çünkü her his geleceğe dair iyi bir ipucunun ve umudun habercisi olabilir !

tfzv6va6gy424qd4rexw3i-1600-80.jpg

OĞLAK

Aşkta seçim yapabileceksiniz ya da belki de uzak duygulara yol açan büyük bir baskıyı yeniden hissedebileceksiniz. Fikrinizi mükemmelleştirmek için hâlâ yardıma ihtiyacınız olsa bile yıldızlar size karşı daha cömert davranacaklarını vaat ediyor. Biz istemezsek yıldızların tek başına hiçbir şey yapamayacağını hatırlıyorum. O yüzden kontrol edin, sık sık söylediğim gibi bu hafta sonu aşkta mesafeler kısalırsa çok daha iyi olur!

KOVA

Böylesine güçlü çığır açıcı, sosyal ve kişisel değişiklikler bekleniyor. Şubat 2024'e kadar hayatlarımızı değiştirmeye büyük bir ihtiyaç duyulacağı olasılığını göz ardı etmiyorum. Üstelik mayıs ayına kadar bir program, bir proje değişecek.

Daha yılın bu ilk ayında ortalıkta bir karışıklık olduğunu ve ilerlemenin ve bazı şeyleri yapmaya devam etmenin çok daha fazla çaba gerektirdiğini fark ediyoruz. Bir takım provokasyonlara ve karmaşık anlara uzun süre tahammül edemeyeceksiniz. Bu nedenle önümüzdeki aylarda bir seçim yapma, yeni bir şey yapma ihtiyacıyla karşı karşıya kalacaksınız. Bugün yıldızlar seninle.

BALIK

Yeniliklere heveslisiniz ama dikkatli olun çünkü Venüs duygular konusunda özel bir geçişe başladı. Yani burada yanınızda doğru kişinin olup olmadığını anlamalısınız eğer öyleyse, fikirlerinizin desteklendiğini hissediyorsanız olumlu provokasyonların ortaya çıkabileceğini göz ardı etmiyorum.

Ancak sorunlar varsa o zaman aynı provokasyonlar ortaya çıkabilir. Aşkta bazı doğrulamalar getiren bir gökyüzü olsa bile ilerleyemeyebilirsiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.