8 Ocak burç yorumları 'Gezegenlerin fısıltısına kulak verin'

8 Ocak burç yorumları 'Gezegenlerin fısıltısına kulak verin'

Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 8 Ocak 2024 Pazartesi gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Venüs'ün açısı aşk olaylarını planlamak için mükemmel ancak ay sonunda bir sıkıntıyı da tahmin etmeliyim. Sanırım iki hafta içinde projeleri ve kararları netleştirme arzusu var. Ay boyunca adeta eğlence olsun diye doğan hikayeler ileriye taşınacak, bir yandan da belli sorunlar yaşayan çiftlerin sorunlarını çözmeye çalışmaları gerekecek. İyi bir iradeyle bunu başarabilirsiniz.

BOĞA

Hafta kafa karıştırıcı bir şekilde başlıyor. Havada yarına da yayılabilecek bir tedirginlik var. Gerginliğin, yapılacak çok şey olduğu için de geldiğini sık sık anlatırım, öte yandan Jüpiter'in muhalefetinin son zamanlarda bazı hukuki davalarda ekonomik olanlar da dahil olmak üzere birçok şüpheyi beraberinde getirdiğini biliyoruz.

Gereksiz durumlara yer vermeyin, bir sorunun üstesinden gelmek için danışmanlığa ihtiyacınız olacak. Duygularınızı hafife almayın ve onlarla ilerleyin.

İKİZLER

Venüs'ün karşıt konumu sizi tedirgin ediyor. Sizi oldukça tedirgin etme gücüne sahip bir gezegen. Ocak ayı duyguların test edildiği bir aydır, birisi partnerini daha az görecektir ya da küçük ya da büyük bir kriz yaşanmıştır, düzeltilmesi gereken küçük bir yanlış anlaşılma vardır.

En iyi senaryoda çifte uzun vadede ağır bir yük getirebilecek bir sessizlik çöktü. Ayrılık yaşayanlar işe ve pratik konulara çok fazla yer veriyor ve geri kalan her şey arka planda kalıyor.

9e87e654-9ce4-7b22-3a05-1b7055f83136.jpg

YENGEÇ

Duygular altın değerindedir ve bugünlerde daha da değerli olacak. Önemli hikayeler bir durumla doğrulanacak.

Birisi aşık olduğunu söyleyecek, sözler verecek, diğerleri bu dönem hakkında yapıcı düşünecek. Üstelik çocuk sahibi olabilecek çiftler için gerçekten bereketli günler.

Hayatınızdaki her durum ileriye doğru bir adım attırabilir. Ocak ayı sonuna kadar bir projenin ilerletilmesi ve desteklenmesi gerekecek. Önemli duygular için geçerli bir gökyüzü görünüyor.

ASLAN

Yılın ortasına yaklaştıkça beklentiler de artıyor. Burada aşk ve meslekle ilgili bir toparlanma gökyüzü var ve sonrasında son iki üç ayda zaten deneyimlemiş, kendini oyuna vermiş, haber beklerken kendini fark ettirecek herkes daha da beğenilecek.

Bu fırsatlar aynı zamanda öğrencileri ve genel olarak geçilmesi gereken sınavları ve testleri de ilgilendirebilir. Bir tutkuyu yinelemek için Ocak ayının sonundan yararlanmak güzel olacaktır.

BAŞAK

Bir gerginlik dönemi yaşıyorsunuz. Başkalarını yönlendiren, her şeyi en iyi şekilde organize etmeye çalışan sizsiniz, ancak bir süredir yorgunsunuz. Fiziksel ya da işle ilgili olabilecek bir gerileme anı olduğunu unutmayın.

Bu yıldızlarla hayatınızın tamamen elden geçirilmesi gerekiyor bazı temiz kesintiler olabilir.

Çoğu zaman olaylarla baş ederken yalnız olduğunuzu fark ettiniz ve son zamanlardaki kafa karışıklığı göz önüne alındığında bu belirsizlik durumunu daha da fazla hissedebilirsiniz.

burclar.jpg

TERAZİ

Venüs burcunuzun geçişi lehine devam ediyor. Karışık duygular yaşadığınızı söyleyebilirim ve bu durum iş yerinde yeni bir projenin, farklı bir yolun başlamak üzere olmasından kaynaklanıyor.

Bu durum bir yandan heyecanlandırırken diğer yandan da korkutabiliyor. Olumlu tarafından bakmalıyız, son zamanlarda doğan hikayeler için hala iyi bir gökyüzü.

Yeni evlenen kişiler de çocuk sahibi olmayı veya taşınmayı düşünüyor olabilir. Bununla birlikte, sevgi eksikliğinin olmadığı ancak ilişkinin dışındaki bazı konuların yönetilmesinin zorlaştığı ve dolayısıyla gerginliğe neden olduğu uzun süreli ilişkiler için çatışan yıldızlar gözüküyor.

AKREP

Hafta ilginç bir şekilde başlıyor. Jüpiter'in muhalefetinin parayı yönetmede çok fazla dikkat gerektirdiğini hatırlamanız yeterli. Bir sınavla yüzleşmek veya bir sınavı geçmek zorunda olan herkes daha iyi hissetmeye çalışabilecek ve çok fazla ekstra güce sahip olacaktır.

Aşklar ve arkadaşlıklarla ilgili durum kesinlikle alakalı görünüyor ama rahatsız edici bir şey var. Bir kişi sizin hakkınızda açıklamak istemediğiniz özel şeyleri anlatabilir, hafif bir darbe alabilirsiniz.

YAY

Güçlü bir dönem başlıyor. Bu gökyüzünün değiştiğini, Venüs'ün burçta olmasıyla birlikte büyük yoğunluktaki durumları da yaşamanıza olanak sağladığını anlatmıştım.

Sizin için bu olumlu bir değişiklik ve artık geçerli olmayan yolları terk etmek muhtemelen ilk zafer olacaktır. Örneğin aşkta karşılık alamayanlar biraz hayal kırıklığına uğrasa da artık yeni buluşmalar yapmak mümkün.

İşyerinde ne kadar güçlü olduğunuzu yinelemek, yeni projelere başlamak için güç anı. Bu burcunuzda büyük bir devrim aşaması var. Yıl ortasında, en geç Mayıs ayı sonuna kadar her şeyin yönetilmesi ve karara bağlanması gerekiyor. Elinizi çabuk tutun !

burccc.jpg

OĞLAK

Hafta iyi başlıyor. Ayın 23'ünden sonra Venüs'ün burçta olacağı bir geçmişe dönüşü göz ardı etmiyorum. Son zamanlarda yaşanan bir değişimden sonra bile aşka sıfırdan başlamak zorunda kalanlar var.

Artık işler iyiye doğru değişiyor. Doğru kararlılığa sahip olmak veya bulmak belirleyicidir ve Satürn'ün Jüpiter'le iyi açıda aktif olduğu göz önüne alındığında çok şey yapabilirsiniz.

Bu dönem aynı zamanda serbest çalışanlar, ticari veya aile şirketi sahibi olanlar için de önemli bir dönem olmaya devam ediyor. Büyük bir çaba gerektirse bile görevleri kabul edebilirsiniz. Hayatta hiçbir şeyin verilmediğini biliyorsun ama önemli olan bitiş çizgisine ulaşmak ya da en azından kendinden memnun olmaktır.

KOVA

Duygular için bir iyileşme sezonu açıldı ve zorlu bir Aralık ayı geçirmiş olan Kova doğumlular adına mutluyum, sadece hangi tarafı tutacağımızı, nereye gideceğimizi anlamamız gerekiyor. Çünkü her zamanki gibi birçok fikir var ama onları ortaya koymak sırayla bir sorun haline gelir. Çok fazla hareket, çeşitli bağlantılar, ticari faaliyeti olanlar Mayıs ayına kadar belirleyici seçimler yapmak zorunda kalacak ve aşk konusunda sabırlı olmanız gerekiyor.

Neredeyse eğlence için doğan hikayeler yeniden ivme kazanacak, sonuçta çok fazla kısıtlama olmadan özgür bir aşk olacak. Çok fazla tereddüt etmeden sevmek isteyenler için tam zamanı.

BALIK

Hafta kafa karıştırıcı bir şekilde başlıyor. Balık ve İkizler burcuyla ilişkilere özellikle dikkat edin. Daha genel anlamda duyguların iyileşmesi gerekir.

Birbirlerini seven çiftler bile iş meseleleriyle o kadar meşguller ki kendilerini daha da ayrı hissediyorlar. Muhtemelen iş yerinde zaten aklınızda yeni bir şey vardır.

İşe yarayacak ve belki de hayatınızı tersine çevirecek bir değişiklik.

En önemli kararların Mayıs ayı sonuna kadar verilmesi gerekecek. Daha önce hiç bu dönemdeki kadar ölü dalları kesmeye hazır hissetmemiştiniz. sonuçta burcunuzdaki Satürn, hem içeride hem de dışarıda çok sade bir yaşam vizyonu getiriyor, tüm belirsizlikleri ortadan kaldırıyor!

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.