14 Temmuz burç yorumları! Güzel bir haber alacaksınız

14 Temmuz burç yorumları! Güzel bir haber alacaksınız

Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 14 Temmuz 2024 Pazar gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Bu Pazar gününün ilk bölümünde hala güçlü bir yorgunluk hakim, ancak bu durum önemli bir blokaj getirmiyor. Hatta bazı projeler sizi harekete geçmeye teşvik ediyor gibi görünüyor; Yorgunluk, bir mücadeleyi kaybetmekten nefret etmenizden ve mümkün olduğu kadar iyi bir şekilde hazırlanmak istemenizden kaynaklanır ve haklı olarak da öyledir. Bağlılık başarıyı getirecektir. Genel tahminde de yazdığım gibi bu, bir hikayeyi yasallaştırmak veya maceraya atılmak isteyen herkes için geçerli bir dönem. Ve böylece duygusal düzeyde, bir aşk hikayesini tanımlamak isteyenler Venüs'ü kendi lehlerine çevirecek: eğlence için doğan bir bağı sürdürmek eğlenceli olacak. Günün son kısmı daha fazlasını başarmanıza olanak tanıyacak.

BOĞA

Günün ilk kısmını en iyi şekilde değerlendirin çünkü öğle yemeğinden sonra biraz keyifsiz olacaksınız ve bu nedenle takıldığınız insanlara dikkat edin çünkü bu Pazar bazı küçük kırgınlıkları veya ikinci düşünceleri getirecek gibi görünüyor. Ailede, ebeveynlerle çocuklar arasındaki veya akrabalarla olan ilişkilerde açıklığa kavuşturulması gereken birçok şey vardır. Venüs kritik bir açıda aşk ilişkilerini sonlandıracak güce sahip olmayacak ve ayrılmış insanları eski sevgililerini aramaya yönlendirmeyecektir. Gerçekte dönemin transitleri, yaşadığınız her şeye karşı çok eleştirel bir tutum sergiliyor, dolayısıyla özellikle bu Pazar günü, hiçbir türlü müdahaleyi kabul etmeyeceksiniz. Daha iyi zamanlar için bekleyin. Ağustos, önemli olan tutkuların ve duyguların ayı olacak, bu nedenle ilgilendiğiniz kişiyi hoşgörüsüz veya anlayışsız bir tavırla uzaklaştırmayın.

Picture background

İKİZLER

Şu anın tüm gezegenleri yaratıcılık, güç ve eyleme geçme isteği verir. Sizden uzaklaşmış bir kişi bile geri dönebilecektir: affetmeye hazır olmalısınız, aksi takdirde olumlu bir durumu bile kötü yaşarsınız. Mars 20'sinden itibaren burcunuzda olacak, Jüpiter zaten olumlu. Geçmişe iyi yatırım yapanlar bir ödül, bir memnuniyet alırlar. Aslan ve Koç, ilginizi çeken ve aynı zamanda kendinize ait olan işaretlerdir. Yapmamanız gereken tek şey, kendinizi melankolik veya üzücü anılara kaptırmak.

YENGEÇ

Yılın başlangıcı zordu ama şimdi bazı iyi haberler gelmeye başlıyor. Bir projeyi yalnızca idealize etmiş olsanız bile, dahil olma ihtimaliniz olacaktır. Temmuz ve ağustos ayları başarı aylarıdır. Bu pazar günü öğleden sonra Ay olumlu durumda olacak; Ayrıca Merkür'ün iş ve ders çalışmak için geçerli bir geçişe başlayacağı 26'sından itibaren çok etkili bir gökyüzüne sahip olacağız. Hassas bir insansınız ve bazen bu nedenle çok hassassınız. Heyecanlanma ve tutkuları doğrudan deneyimleme yeteneğiniz sayesinde, yeniden yolunuza çıkabilecek ve aşkta bile güzel bir huzur bulabileceksiniz. Geliştirilmiş iş projeleri; Çağrı üzerine işi olanlar için yakında fırsatlar doğacaktır.

ASLAN

Bazı bekarlar kendilerini bir kaide üzerine koydukları için aşkı bulamazlar. Kimsenin sevgili rolünü oynamaya hakkı yok gibi görünüyor. Kendinden ve başkalarından en fazlasını beklemek bu burcun doğasında vardır, ancak aşık olma veya gururunu incitme korkusunun duygusal projelerin gerçekleştirilmesinde bir sınır olmasını istemem. Artık Venüs burçta, mutlaka faydalanılmalı. Zaten aşkı olanlar melankoliye kapılmazlar, en azından dinlenilmeyi talep ederler. Bu ayda önemli tahviller tanımlanabilir. İyi başlayan bir Pazar, ancak öğle yemeğinden sonra belirli bir miktar heyecan artıyor: Akşamları tartışmalardan ve anlaşmazlıklardan kaçınmak daha iyi olacaktır. Salı gününden itibaren iş konusunda da yeniden başlıyoruz.

BAŞAK

Yeni projeler tercih ediliyor ancak sorun şu ki para çıkıyor ve çok fazla para çıkıyor. Bu nedenle puanları dengelememiz gerekiyor. Geçmişe atıfta bulunan ekonomik veya hukuki nitelikteki anlaşmazlıklar varsa, uyumsuz Jüpiter ile gerekirse bir avukata veya muhasebeciye güvenmek daha iyi olacaktır. Eylül ayından itibaren yeni girişimler için teşvik sıkıntısı yaşanmayacak. Üstelik Venüs burcundaki Ağustos ayı, geçmişten farklı bir hikaye yaşamak isteyenlere ya da zaten şımartmak istedikleri büyük bir aşka sahip olanlara en güzel duyguları getirecek. Ağustos ayına sevdiklerinizle birlikte tatil ve eğlence düzenlemek hiç de fena olmaz.

Picture background

TERAZİ

Artık bir duyguyu daha coşkuyla deneyimleyebilirsiniz; bir ayrılıktan sonra biraz daha güvensizlikle yeniden başlarız. Venüs zaten bir arkadaş ve 20 Mart'tan itibaren Mars mükemmel bir geçişe başlıyor. Ve böylece her geçen gün iyi bir denge ve yeni bir iyimserlik bulmak mümkün olacak. Hayatını değiştirmek ve geçmişte olduğundan farklı bakış açılarına odaklanmak isteyenler, kazananlar olacak. Özellikle de çözümler ve iyi duygular birdenbire ortaya çıkabildiği için. Seyahat etmenizi, eğlenceli bir şeyler yapmanızı, son haftalarda fazlasıyla aktif kalan zihninizi rahatlatmanızı; Haziran ayının sonundaki fiziki gerilemeyi hâlâ hatırlayanlar var. Olumlu düşünceler daha iyi hissetmenize yardımcı olacaktır.

AKREP

Yıldızlar ağustos sonuna kadar sadece umut etmekle kalmıyor, çalışma açısından da somut çözümler getiriyor. Bugün Ay öğleden sonra daha da etkili olacak ve iyi sezgilerde herhangi bir eksiklik yaşanmayacak. Bu gökyüzünün tek zayıf yanı aşktır. Venüs netlik istiyor, aşk hayatınızda yeni bir sayfa açmak istiyorsunuz ama görünen o ki çok fazla hayal kırıklığı, bozukluk, tuhaflık, kıskançlık var. Bu nedenle bir çiftin hayatı farklı gerilimlerle sarsılır ve bir anlaşma noktası bulmak her zaman kolay olmayacaktır. Genel durum, yüksek kötü ruh hali dalgaları ve geçici kasırgalar nedeniyle tedirgin oluyor. Gemi kazalarından değil, ortadan kaldırılması gereken can sıkıntısından söz ediyoruz. Sırf eğlence olsun diye ilişkiye başlayanlar artık daha fazla garanti istiyor, başlangıçtaki niyetlerine ihanet ediyorlar.

YAY

Haziran ayından bu yana her şeyin bir kısmı yaşandı: Ailede huzursuzluk anları ve bazı durumlarda tartışmalar yaşandı. Açıklık ve sevgi istediğiniz gerçeğine halel getirmeksizin (birlikte yaşama ve sendikaların yasallaştırılması her zaman tercih edilir), yanınızda size daha fazla kesinlik verebilecek insanların olması gerekir. Bekarlar Venüs'ün iyi yönünden yararlanabilirler. Şimdi ortaya çıkan aşklar en azından eğlenceli. İş bağlamında, muhalefetteki Jüpiter, aceleyle veya kişinin gerçek yeteneklerini dikkate almamayla bağlantılı risklerden kendini koruma ihtiyacını gösterir. Kendinizi denemeyi ve test etmeyi seviyorsunuz, ancak tehlikeli durumları aramak yerine en azından şimdilik güvenli oynamak daha iyi olacaktır.

OĞLAK

Yeniden irtifa kazanmanızı sağlayan bir gökyüzü. Son birkaç hafta ağır çekimde geçti, tüccarlar ya da kendi işi olan kişiler bunu iyi biliyor. İş daha az karlı hale geldi, ödenmemiş bir faturanın tahsil edilmesi gerekiyor. Neyse ki, son zamanların gezegensel karşıtlıkları artık olayları engelleme veya geciktirme gücüne sahip değil: Venüs nötr duruma döndü. Duygular için en ilginç ay Ağustos olacak, ancak bu günlerde kaybedilen bir tutkuyu yeniden keşfetmek hala mümkün olacak. Birçok insan zihinselden çok fiziksel olarak tatmin edici bir ilişki yaşar.

Picture background

KOVA

Günün ikinci yarısında biraz yorgunluk hissedilebilir ve aşk için belirsiz bir dönem olarak kalır: Yeni duygular arayanlar olacak, bir insanı çok sevmesine rağmen bir türlü köprü kuramayanlar olacak. mesafe. Öte yandan iş ve ekonomik konular devreye giriyor. İş için etkili yıldızlar. Serbest çalışanlara araştırma yapmalarını tavsiye ediyorum çünkü bir gecede bir yanıtın, hatta bir teklifin gelmesi mümkündür. Sonuç olarak, zemini zamanında test etmek daha iyidir.

BALIK

önemli, hatta özgürleştirici bir gökyüzü ve bu Pazar gününün ikinci kısmı yardımcı olan olumlu bir ay ile başlıyor. Ayrıca Pazartesi de hareketli bir gün olacak. Bazıları için aynı zamanda tatmin ve aile sürprizlerinin olduğu bir uzlaşma ve anlayış zamanı. Bereketli dönem. Temmuz, Ağustos'tan daha iyi olacak: Artık projeleri tereddüt etmeden yürütme konusunda büyük bir kararlılığa ve iradeye sahipsiniz; bu nedenle, açıklığa kavuşturulacak veya yapılacak bir şey varsa, son teslim tarihlerini sıkılaştırmak daha iyi olacaktır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.