23 Temmuz burç yorumları! Bomba haberler var

23 Temmuz burç yorumları! Bomba haberler var

Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 23 Temmuz 2024 Salı gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Astrolojik durum sizin lehinize, işte ve meslektaşlarınızla her zaman kavga etmek zorunda kalsanız bile. Gelenek ve yenilik projelerinizde buluşuyor, şu anda gerçekleştirdiğiniz çalışmalar yılın ikinci yarısında başarılı olacak. Uzun bir zaman ama sonunda tatmin olacak. Aşka gelince, Venüs önemli bir sonuç vaat ediyor ve halihazırda bir projeyi tamamlamış veya bir hikayeyi resmileştirmiş olan birçok kişi var. Yeni ilişkiler için büyüleyici fikirler.

BOĞA

Yorucu bir gün daha, zorlu bir pazartesinin ardından biraz yorgun hissetmeniz normal. Her şeyden çok, bir süredir beklemede olan durumları sonuçlandırmak istiyoruz, bu nedenle bu günün biraz tartışmayla açılması pek olası değil. Ancak tepki vermek istiyorsanız dikkatli hareket edin. Özellikle bu akşam aşk biraz daha dikkatli olmayı gerektiriyor. Yeni bir hikaye bile sizi kapsayabilir, Venüs temkinli olmanızı önerir, bazı bağların hala önemli olup olmadığını ve geçmişin hayatta ne kadar ağır olması gerektiğini kendinize sormanız gerektiğini önerir.

astroloji2345.jpg

İKİZLER

Ay ve Jüpiter olumlu, Mars yakında gelecek. Kendinizi gelen bu güçten mahrum bırakmayın, kendinize ve bu dönemde başkalarıyla kurabileceğiniz ilişkilere inanmalısınız. Girişimleriniz için daha fazla alan talep edin; sevdiğiniz birinin yaptığı herhangi bir hata affedilmelidir. Tüm duygularınızı ve hatta kızgınlıklarınızı yüksek sesle ifade etmeniz gerekir. Belli bir yaştaki insanlar için, yerini yeni duygularla değiştirmesi gereken anıların zamanı. Bu burçta doğan insanlar seksen yaşında bile kendilerini yirmili yaşlarda gibi hissederler ve bu harika bir şey, çok güzel ve yeni açılımlar olacak.

YENGEÇ

Son birkaç haftadır ortaya çıkan proje ve programlar mümkün olan en iyi şekilde ilerliyor ya da her halükarda büyük bir kararlılıkla ilerletilmeleri gerekiyor: çocuklar, ev, her şey sorumluluk gerektirir ama olumlu yönde. Bekleyen her şeyi bir anda toparlamak mümkün, gereksiz mağduriyet veya belirsizlik yaşamadan yeteneklerinizin farkında olmanız gerekiyor. İyi bir ruh hali kendiliğinden ortaya çıkar, kişinin kariyeri için yeni bir olasılık göz ardı edilemez, Satürn hiçbir engel olmadan memnuniyetle karşılanması gereken yenileyici bir geçişe devam eder. Yeni insanlarla tanışmak isteyenler için seyahat tercih ediliyor.

ASLAN

Venüs burçta iyi bir eylem kapasitesi veriyor ama bugünlerde oldukça sonuçsuz görünüyor, her zaman kendinden en iyisini bekleyen sizler için olağanüstü hiçbir şey olmuyor, herkes için doğru çözümü bulmak kolay değil. Aslan burcu hiçbir zaman tatmin olmaz ancak birkaç saatliğine provokasyonlardan kaçınmak yerinde olur. Bu gökyüzü yeni ve iddialı kişisel ve iş girişimleri vaat ediyor, yeni teklifleri dikkate almaya, arkadaşlarınızın fikirlerini dinlemeye, size ekstra heyecan verebilecek yeni insanlarla tanışmaya değer. Ufukta yeni fetihler var.

BAŞAK

Bir kaç gün sonra Venüs burcunda büyük bir tutku evresini belirliyor, aşkın önemli olup olmadığı anlaşılacak, bir duygunun neşesini, bir ailenin, çocukların değerini, yaşadıktan sonra yeniden algılamak gibi olacak. Açıkçası bu, yeni bir hikaye arayanlar için verimli bir gökyüzü ve eğer halihazırda bir referans kişi varsa, tatlı bir yanıt olacaktır. Bazı muhasebe konularını gözden geçirmek için gergin Jüpiter, rakamların birbirini tutmadığını veya tadilatlara, eve veya son yaşam değişikliklerine çok fazla para harcandığını söylüyor.

astroloji4.jpg

TERAZİ

Bazen hayatınızı da kapsayan o tedirginlik hali, bu dönemde ortaya çıkan tutkular önemli ama başlangıçta sizi sarsan, neşelendiren her şey sonradan geliyor. Ancak sevgi dolu bir ilişki daha fazlası olabilir. Son dönemdeki yanlış anlaşılmaların silinmesi gerekiyor, aşkta bile ayrılıktan sonra tekrar barışa dönme isteği var. Belirsiz insanlarla tanıştıklarını düşünenler var ama gerçekte diğerleri bizim aynamızdır.

AKREP

Her şeyi zamanında yapmak kolay değil. Kısacası yarın her şey daha iyi olacak olsa bile birkaç saatliğine tatmin olmanız gerekiyor. Kolayca sinirlenen bir insan olduğunuz için her şeyin elinizden kaymasına izin vermeniz gerektiğini zaten biliyorsunuz. Konsantre olmaya çalışın, önünüzde sadece sonbaharın sonuna kadar ulaşmanız mümkün olacak nihai hedefe sahip olmanız gerekecek. Aşk söz konusu olduğunda, bağın türüne göre az ya da çok önemli olan sisler, mesafeler vardır. Derin bir kriz olduğu kesin değil ama daha fazla anlayış ve şefkate ihtiyaç duyulacağı kesin; sonuçta huzurun sevgi olduğunu, başka bir şey olmadığını hatırlayın.

YAY

İşyerinde daha özgüvenli ve agresif bir tutum sergilemenizi önermeme gerek yok çünkü ne istediğinizi ve ona nasıl ulaşacağınızı çok iyi biliyorsunuz. Ancak dahil olmak ve rekabet etmek size kalmış olduğundan, tavsiyemiz yalnızca doğru hedefi hedeflemenizdir, aksi takdirde hedefi kaçırma riskiyle karşı karşıya kalırsınız. Bu akşam sevdiğiniz kişiye söyleyecek ve verecek çok şeyiniz olduğunu keşfedeceksiniz. Ve olumlu Venüs samimi duygular getirecek. Haziran ayının başında büyük sorunlar yaşanan ilişkilerde belirsiz noktaların çözülmesinde fayda var. İlgi çekici bir çekicilik, bu aralar daha çok izleniyorsun.

OĞLAK

Neden yorgun hissediyorsun? Çünkü her şeyi yalnız yapıyorsun ve başkalarına pek güvenmiyorsun. Bir sorumluluğu, bir işi devretmek zorunda kaldığınızda, en baştan kendinizi kötü hissedersiniz. Etrafınızda yetenekli insanlardan daha fazlasına sahip olacak kadar şanslı değilseniz, yorulma riski açıktır. Aşkta işler daha iyi gider ve birkaç hafta içinde güzel bir duygu doğabilir veya yeniden doğabilir. Gökyüzü toplantılar ve sosyal yaşam için hareketlidir, bu nedenle işyerinde yeni tanıdıklar olumludur. Ancak aşk konusunda suskunluğunuzu anlıyorum ve sırf sırf o duygu için ya da yalnız kalma korkusu için bir duygunun peşinden koşmayı sevmediğinizi biliyorum. Ancak dileyenler için ağustos ayı özel duyguları da beraberinde getirecektir.

En gergin ve sinirli burçlar belli oldu! 5 burç her an sinir patlaması yaşıyor

KOVA

İlginç bir gün. Bu astrolojik durum güçlüdür, yaratıcı uyarılar getirir ve kapsamınızı genişletmenize ve hedeflerinize ulaşmanıza olanak tanır. Her durumda, düşünmek için bir ara vermek, bir anlık derin iç gözlem yapmak gereklidir. Eğer bir kişiyle uzun süredir yakınsanız, birçok aile sorumluluğu, ev, çocuk olsa bile kendi özgürlük alanlarınıza ihtiyacınız olduğunu ona anlatmaya çalışın. Birkaç gün yalnız kalmak istiyorsanız bu, kendinizden uzaklaşmak veya hile yapmak istediğiniz anlamına gelmez. Aşk sabır gerektirir. Bir hava burcu olduğunuzu hatırlamakta fayda var ve belirli anlarda eksik olduğunuz hava tam da bu.

BALIK

Bir iş veya aşk ilişkisinde kusurlar olup olmadığını anlamak için bu günler kullanılmalıdır. Her şey biraz daha yorucu görünüyor, aklınızda ilgili projeler var ya da tatmin ve aşırı bağlılık getirecek bir görevi kabul etmeyi zaten seçtiniz. Ay birkaç saat içinde burcunuzda olacağından, çekiciliğinizin ve gözlerinizin gücüne güvenin. Bakışlarınız farklı duyguları ifade eder, sizi gözlemleyenleri uzaklaştırır, heyecanlandırır, bir bakışla konuşmaktan daha fazla duygu ve duyguyu iletebilirsiniz. Önümüzdeki dört gün boyunca fiziksel hareketlerde dikkatli olun, dikkatinizi dağıtacak şeylere dikkat edin.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.