4 bin 500 TL'lik ödeme IBAN'a yatacak. Tüm şartlar belli oldu

4 bin 500 TL'lik ödeme IBAN'a yatacak. Tüm şartlar belli oldu

Üsküdar Belediyesi, ilçe sınırlarında ikamet eden ilk ve orta okul öğrencilerine kırtasiye ve giyim desteği sağlayacak.

2024-2025 eğitim öğretim yılı için başlatılan kampanya kapsamında, 5 bin öğrenciye toplamda 4 bin 500 lira destek verilecek.

Üsküdar Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yürütülen kampanya, 23 Ağustos ile 3 Eylül 2024 tarihleri arasında başvurulara açık olacak.

Başvurular, Üsküdar Belediyesi’nin resmi internet sitesi [www.uskudar.bel.tr](http://www.uskudar.bel.tr) üzerinden yapılabilecek ve kısa sürede değerlendirilerek ödemeler gerçekleştirilecek.

BAŞVURU ŞARTLARI VE GEREKLİ BELGELER

Destek, sadece Üsküdar ilçesinde ikamet eden ve ilköğretim okullarında öğrenim gören öğrenciler için geçerli olacak. Anaokulu ve lise öğrencileri bu kampanyadan yararlanamayacak.

Başvuru, öğrencinin anne veya babası adına yapılmalıdır ve e-devlet üzerinden alınmış "PDF formatında" vukuatlı nüfus kayıt örneği ile birlikte yapılmalıdır. Ayrıca, e-okul ya da e-devlet üzerinden temin edilmiş bir öğrenci belgesi de başvuru esnasında sunulmalıdır. Başvuru sırasında, velinin IBAN numarasını gösteren bir belgenin de ibraz edilmesi gerekmektedir. Destek ödemeleri, IBAN numarasına tek seferde yatırılacaktır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.