4 Temmuz burç yorumları: Bugün Merkür ışıldayacak

4 Temmuz burç yorumları: Bugün Merkür ışıldayacak

Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 4 Temmuz 2024 Perşembe gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

2021-2023 iki yıllık dönemin tüm ekonomik ve çalışma sorunlarını unutmak mümkün olmayacak. Ancak bu burçla, yönlendirmeler gibi çözümlerin bulunması da daha kolay olacaktır. Öte yandan Merkür önemli bir transite başladı. Sadece hafta sonu dikkat edin çünkü cuma ve cumartesi arası yorgunluk hissedilecektir. Özellikle bir etkinlik düzenliyorsanız veya stres içeren şeyler yapmak zorundaysanız. Ancak önemli olan kendinize koyduğunuz hedefe ulaşmaktır.

Picture background

BOĞA

Daha iyi bir hafta sonuna yaklaşıyoruz, iş konuları çok zamanınızı alıyor. Geçenlerde açıkladığım gibi hayatınızı altüst eden ama aynı zamanda engelleri de ortadan kaldıran fırtınalar oldu. Şimdi çözülmesi gereken bazı ekonomik anlaşmazlıklar var: Temmuz ayı bu açıdan oldukça ağır geçecek, çok fazla vergi, ev veya ofis masrafları, sonunda sahip olduklarınızı elinizde tutabileceksiniz. Aşkta, ayrılıktan yeni dönenlerin hemen yeni duygulara kapılmayacakları, ay bitmeden öfkelenenlerin "seni affediyorum" demeyecekleri söylenmelidir.

İKİZLER

Merkür olumlu bir açıda, aklınızda bir proje varsa onu aklınızda bulundurun, yavaşlamalar, tıkanıklıklar çok kötü. İşleri iyi yapıyorsunuz ama etrafınızda tuhaf insanlar var ve bu nedenle yakın gelecek açısından ritimleri, rolleri ve taahhütleri değiştirme ihtiyacı da geri geliyor. Aşk sayfası pembeye çalıyor, Venüs önümüzdeki haftadan itibaren güzel bir geçişe başlayacak, Jüpiter burçta. Bu önemli gökyüzünden yararlananlar ise yarı zamanlı ilişkisi olan kişiler olacak. Geçmişte bir ilişkiyi sonlandıranlar ise kesinlikle geri adım atmayacak ve yeni arkadaşlar edinmek isteyeceklerdir. Pazar toplantılar için eğlenceli bir gün olacak.

Picture background

YENGEÇ

Bir programa birkaç ay önce başladıysanız ve faydalarından yararlanmayı başardıysanız, nihai başarınıza inanmayan bazı insanlara karşı büyük bir memnuniyet duyacaksınız. Ve işte bu ilham verici bir gökyüzü, her geçen gün artacak bir sevgi arzusunu beraberinde getiriyor. Toplantı zamanı, hatta resmi olmayan çiftler için onaylar bile. Gelecek yıl bu burçta yer alacak olan Jüpiter'i göz önünde bulundurarak çocuk sahibi olabilen ve çocuk sahibi olmak isteyenler bu yaz bunu düşünmeye başlayacak.

ASLAN

Fikir ve proje sıkıntısı yok: Bir talepte bulunun, cevap almak mümkündür. Artık Merkür burcunuzda olduğuna göre kendinizi daha büyük eylem kapasitesiyle saldırılara karşı da koruyabilirsiniz. Aşkta hayal kırıklığına uğrayan herkes tekrar duygulara inanmalı, Venüs burca girmek üzere ve bu nedenle Temmuz, özel bilgiler sayesinde gelebilecek toplantıların, aşkların, tutkuların ve olumlu sezgilerin ayı olacak. İyi bir projeyi tartışabilirsiniz, öfkeyi bir kenara bırakarak iyimserlikle ilişkileri yönetmek daha kolay olacaktır.

BAŞAK

Ergenlik döneminde bu burcun altında doğan bir kişi dalgın veya mantıksız olabilir, muhafazakar ebeveynlere ve uzlaşmaz liderlere karşı isyankar olabilirse, zamanla tutumu tamamen değişir ve otuz yaşından sonra daha kusursuz, kararlı, hayatını düzenlemeye istekli hale gelir. daha iyi. Yani eğer olgun yaştaysanız artık vaatlerle, güvencelerle tatmin olamazsınız ve zaten geçen ay tüm gereksiz ilişkileri havaya uçurdunuz. Bu aynı zamanda, neyse ki Temmuz ayında geri dönen bir hesap meselesi. Toplantılar için ilginç bir gökyüzü olmaya devam ediyor, fikirleriniz avantajlı olabilir ancak pratik düzeyde, Ağustos ayının sonundan itibaren istediğinizi inşa etmeye başlayacağız ve önemli bir zorlukla karşı karşıya kalacağız.

TERAZİ

Her türlü çatışmadan kaçınmak istiyorsunuz ama adalet sevginiz sürekli kavgaları içeriyor. Aslında, bir kişiyi azarlamanız gerektiğini hissettiğinizde sessiz kalmazsınız, ortalığı karıştırırsınız, yanlış anlaşılma girdapları ortaya çıkar ve sonuç olarak kendinizi bir şekilde kendi belirlediğiniz şeyle uğraşmak zorunda bulursunuz. Sakin olun, bu gün etrafınızda olup biteni anlamanıza yardımcı olacaktır, yönetilmesi zor olabilecek tartışmaları Cuma veya Cumartesi gününe ertelemeyin. Yaklaşan yeni ay, fiziksel uygunluğu etkiliyor ve Haziran ayının sonundan bu yana endişelerin olduğu göz önüne alındığında, kendinizi fiziksel olarak açığa çıkarırken aşırıya kaçmamak en iyisi olacaktır.

Picture background

AKREP

Mars muhalefette kalıyor ancak rahatsızlık veya blokajla eşanlamlı değil. Artık bir mücadeleyi kazanmak, herkese ne kadar güçlü olduğunuzu göstermek istiyorsunuz. Önümüzdeki hafta sonu merak uyandırıcı olacağından duygulara odaklanalım; Cuma gününden itibaren Ay geçerli bir geçişe başlayacak, Güneş ve Ay tekrar uygun hale gelecektir. Bu nedenle sevdiğiniz kişinin yanında geçireceğiniz daha iyi günler, onay almak için faydalıdır. Ayrıca bu Venüs, yakın zamanda tanıştığınız insanlara karşı yaşayabileceğiniz özel hislerden de söz ediyor. 11. günden sonra duygusal olarak çok katı ve hoşgörüsüz olacaksınız. Hiçbir şeye kızmayın. Para yönetimi dikkatle planlanmalıdır.

YAY

Merkür olumludur ve bir dilek yerine getirilebilir. Fiziksel açıdan tamamen iyileşirsiniz ve bu önemlidir. Zorlukları sevdiğinizi biliyoruz, aklınızda çok özel ama riskli bir görev olabilir. Dikkat. Jüpiter karşıt konumdayken çiğneyebileceğinizden fazlasını ısırmamalısınız. Samimiyetiniz dillere destan ama tehlikeli, düşmanlık yaratabilirsiniz; bilirsiniz, herkes işlerin yüzüne karşı söylenmesini istemez. Özellikle bu akşam, biraz dün yaşananlara benzer şekilde, ortalığı karıştırmamak iyi bir fikir olacaktır.

OĞLAK

Haziran ayının sonu, birinden uzakta olduğunuz ya da bazı insanların sizden uzaklaştığı düşüncesiyle bir öfkeyi beraberinde getirdi. Daha hafif vakalarda, faaliyete geçmeden önce faaliyetin devam etmesini beklemek gerekliydi. Çok şey yapmak istiyorsunuz, sonuçta her zamanki gibi temel bir sorun var, yalnızca kendinize güvenebilirsiniz. Vücudun sorunlardan etkilendiği iki haftadan yeni çıktığımız için ruhları çileden çıkarmamakta fayda var. Terazi burcu insanı için diplomatik bir tutum öneririm, Balık ve Akrep hem işte hem de aşkta hayatınıza giren, neşe ama aynı zamanda acı da getiren burçlardır. Pazar günü serbest bir gün olacak ancak bugün ve yarın sakin ve sakin bir gün olacak.

OĞLAK

Provokasyonlar maksimum seviyeye ulaştığında neredeyse çıkış yolu yokmuş gibi görünüyor. Temmuz bizi temkinli olmaya davet eden bir aydır, Venüs karşıt konumdayken duygusal güvensizlikten söz eder, bekarların hiçbir şey vaat etmeden sevgi dolu bir arkadaşlıkla yetinmeleri pek olası değildir. Yanında kıskanç ya da zorlayıcı bir insanla birlikte yaşayan kimse, asi bir tavır sergilemekten çekinmeyecektir.

BALIK

Rol değiştirmeyi düşünenler var, eğer değiştiremiyorlarsa da en azından amaçlarını değiştirmeyi düşünüyorlar. Son dönemde gelen suçlamalar az değil. Aşk nerede? İşte tam da böylesi yorucu günlerde destek bulmamız, gerçek duyguyu yeniden keşfetmemiz gerekiyor. Belirli deneyimler yaşadıysanız, seyahat ettiyseniz, farklı insanlarla temas kurduysanız, içinizde kesinlikle daha zengin olursunuz ama aynı zamanda kafanız da daha karışık olur çünkü gerçekte ne istediğiniz ve gidilecek en iyi yerin ne olduğu hakkında hiçbir fikriniz olmayabilir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.