7 Temmuz burç yorumları! Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenin

7 Temmuz burç yorumları! Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenin

Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 7 Temmuz 2024 Pazar gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Hafta sonu yorucu başladı ancak beklenenden daha iyi bir Pazar günü ile sona erdi. Dün de açıkladığım gibi son dönemdeki gerginlikler olumlu olmuş olabilir. Örneğin, bir anlaşma, bir aşk veya iş sözleşmesi imzalayanlar streslidir ancak genel olarak memnundurlar. Duygular için burada artık bir projeyi gerçekleştirirken yardım alabilecek genç çiftler için de çözümler var. Jüpiter bir güç dönemini başlatıyor ve bu dönemde yalnız olanlar bile etrafa bakıp hoş bir insan bulabilecek.

BOĞA

Çok fazla engele aldanmayın, proje yürütme yeteneği mükemmeldir. Aşk için belki de bu pazar günü her şey yolunda değildir: insan çok uzaktadır. Ama iyi günleri de, kötü günleri de getiren daima sizsiniz, bunu unutmayın. Her durumda isteklerinizi iletebileceksiniz. Aşkın ve maceranın cazibesi yalnız kalpler için karşı konulmaz olabilir; ağustos ayından itibaren büyük yeniden lansman. Temmuz, romantik bir arkadaşlığa başlamak için doğru ay olabilir. Evlenmek veya birlikte yaşamak isteyenlerin ağustos ayında suç ayı olacak.

İKİZLER

Başkalarıyla ilişkiler ve serbest meslek için mükemmel ay. Bir süredir kendinize hayatın nedenini soruyorsanız, yapacak güzel bir şeyiniz olmadığı ve sıkıldığınız anlamına gelir: Zihniniz neredeyse günde 24 saat meşgul olmalı ve sonunda kaç kez tatil yapmak istiyorsunuz? sonra, midenizde geçirdiğiniz birkaç günün ardından, sizi en çok zorlayan şeyleri yapmaya geri dönmek için sabırsızlanıyorsunuz. Yakında yaratıcılığınızı ve yaratıcılığınızı etkileyecek önemli haberlerin beklendiğini unutmayın; Jüpiter'in burçta olması tesadüf değildir. Bazı konuların sadece hukuki boyutunun korunması gerekiyor. Bu, aşk ve flört için aktif bir Pazar.

Picture background

YENGEÇ

Geçmişinize ve yaşınıza bağlı olarak az çok önemli olan iş yanıtları zaten geldi. Bu Pazar dikkatli ele alınmalı, Venüs'ün hala burçta olduğunu unutmayın. Duygular bir intikam aşaması yaşar: Bu dönemde yaşadığınız duygular çok güzel ve eğer bir süreliğine izolasyon yolunu seçtiyseniz, oyuna geri dönme daveti tam olarak budur. Yıldızlar seçimlerinizin geçerliliğini ortaya koyuyor ve bir intikam dönemini başlatıyor. Kaç kişinin sizin için en iyi olduğunu anlamanız ve gerçek ihtiyaçlarınızı karşılamanız gerekir.

ASLAN

Mevcut girişimleri sonlandırın, ancak aynı zamanda olağan ortamların dışına da bakın. Hareket etme kapasiteniz iki katına çıkar, çekiciliğiniz iki katına çıkar ve o zaman daha kolay ikna olursunuz! Bu Pazar, durumunuzu değerlendirmek ve en önemli girişimlere başlamak iyi bir fikir. Jüpiter'in desteği erişiminizi genişletmek için çok önemlidir. Yatırımlara ve harcamalara dikkatli bir şekilde dikkat edilmelidir. Aşkta, özellikle prensip meselelerinde bazı gerilimler yaşanabilir. Duygusal alanda anlayış kazanır. Mayıs ayında bir kayma, bir anlık çalkantı yaşandı ama fırtına geçti.

BAŞAK

Bu Pazar gezegenlerin iyi bir konumuyla doğdu. Çözüm getiren çalışmadır ama en önemlisi bu dönemde önerdiğiniz şeyin onaylanacağını bilmektir. Bir şeyler yapma arzunuz sayesinde fikirlerinizi güçlü bir şekilde ilerletmeniz zor olmayacaktır. Pek çok kötü ruh hali vardı: Haziran ayında bir fırtına yerinden çıktı ama aynı zamanda yolunuzu engelleyen her şeyi silip süpürdü. Bu dönemde gerilimleri serbest bırakmanız tavsiye edilir: daha fazla ulaşılabilirliğe ihtiyacınız var, dizginler sizin elinizde. Aşkta yıldızlar daha fazlasını vaat ediyor: Ağustos ayında duygular yeniden canlanacak.

TERAZİ

Pazar günü uygun bir ayla doğdu: Becerikliliğiniz ve öngörünüz, hem işyerinde hem de ders çalışmalarınızda beklenmedik başarıya ulaşmanıza yardımcı olacak silahları kazanıyor. Bu astrolojik durumda tek kusur aşkla ilgilidir, belki de çok uzakta olduğundan ya da yanlış anlaşılmalar olduğundan. Belki sadece yorgunluk: olumlu hisleri yeniden kazanmak daha iyi olurdu; 11'inden itibaren her şey daha kolay olacak. Akşamları, tarihteki zemininizi yeniden kazanmanıza veya kaybolan dengeyi bulmanıza olanak sağlayacak uzlaşma gökyüzüne güvenebilirsiniz.

Picture background

AKREP

Mars'ın karşıt konumu aile ilişkilerini pürüzsüz hale getirmez ve durum böyle olmasa bile ara sıra her şeyin size karşı olduğunu hissedersiniz. Alınacak kararlarla ilgili yanlış anlaşılmalara rağmen aşk merak uyandırmaya devam ediyor. Ay sonuna kadar karşılaşacağınız testler: Size ihtiyacı olan bir akrabanıza veya sevdiğiniz birine yakın olmanız gerekecek. Bu açıdan özel bir an 22 Temmuz için şimdiden planlandı. Bu akşam geç saatlere kadar ayakta kalmamak ve Kova ve Aslan burcuyla çatışmalardan kaçınmak en doğrusu olacaktır.

YAY

İş açısından bunun heyecan verici ama istisnai olmayan bir dönem olduğunu hatırlamakta fayda var. Geçmişte yapılan şeyleri yeniden doğrulayabilirsiniz ancak değişiklikleri uygulayamazsınız: fanteziler tamamen gerçekleştirilemez. Sanki yeni bir pozisyon arıyormuşçasına gelecekte ne yapılması gerektiğini merak ediyor olabilirsiniz. Aşkta, Haziran ayının haklı yokluklarından sonra iyi bir istikrar geri döner. Romantik ve aceleci olan sizler, bu Pazar günü aniden bir şeylerin ters gittiğini anlayabilir veya ilişkide onay arayışına girebilirsiniz.

OĞLAK

Son iki hafta yoğun geçti. Çevreyle daha fazla çatışma olduğunu fark etmiş olabilirsiniz. Aslında duygusal olarak kesinlikle tükenmiş durumdasınız, çünkü bedeniniz de teste tabi tutulmuş durumda. Bu tedirginliği etrafınızdaki insanlara yüklemeyin, aşkta sadece biraz sabra ihtiyacınız var. Aslında, güçlü zıtlıklar durumunda anlayışa yeni bir yol açmanıza olanak tanıyan Venüs'ün yeni konumu sayesinde ayın ikinci yarısının tamamı ilginç olacak. İstikrarınız şüphe götürmez ve son zamanlardaki çatışmalara rağmen dönemin en güçlü işaretlerinden biri olmaya devam ediyorsunuz.

Picture background

KOVA

Bu Pazar günü gökyüzü çalkalanıyor: hafiflik ve sadelik yeniden keşfedilmeli çünkü bir süredir kaygılar sinir sisteminizi olumsuz yönde etkiliyor. Geçmişten farklı şeyler yapmak için büyük bir ihlal arzusu var, ancak her zaman durumu değerlendirmek zorundasınız. Böyle bir dönem beklenmedik harcamaları içerir. Hasara neden olabilecek dürtüselliğin geri dönüşünü sakinleştirmeye çalışın: karar vermek için acele etmeyin. Aşkta, bir süredir, ancak zamanla gelecek olan sonuçlara hızlı bir şekilde ulaşmak istediniz. Risklere hayır.

BALIK

Bu dönemde attığınız her şey gelecek için faydalı olacaktır. Belki yakın zamanda bir şey kaybettiğiniz, çok fazla harcadığınız veya ilgiyi hak etmeyen insanlara güvendiğiniz için ekonomik durum biraz düşüyor. Bazı durumlarda evlerin, mülklerin ve her türlü eşyanın korunması gerekir. Duygular önemli bir Venüs'e güvenebilir. Mars sizi sevmeye itiyor. Çözülemeyecek hiçbir sorun yoktur, sadece fiziksel olarak iyi olmayı düşünün çünkü bu en önemli şeydir. Çok uzun zamandır her şeyi göze alıyorsunuz ve bunun size hiçbir faydası yok.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.