7’den 70’e herkese ücretsiz oldu! İstanbul’da resmen başladı

7’den 70’e herkese ücretsiz oldu! İstanbul’da resmen başladı

İstanbul'da yaşayan tüm vatandaşlara ücretsiz oldu. Herkes yararlanabilecek.

İstanbul'da yaşayan vatandaşlara sevindiren açıklama Metro İstanbul'dan geldi.

İstanbul'da yaz süresince devam edecek olan yaz okulu için online kayıt başvuruları başladı. Öğrenciler, çeşitli gruplara ayrılarak yaz tatilinin keyfini doyasıya çıkaracak.

İlk başvuru yapanlar ise öncelik kazanacak.

Metro İstanbul'dan bu yaş grubundakilere müjde! Sadece 10 Temmuz-1 Eylül 2023 tarihleri arasında geçerli

İstanbul'da yaz boyunca devam edecek yaz okulu için başvuruların online kayıtların başladığını duyurdu. Grup grup ayrılan öğrenciler yaz tatilinin tadını doyasıya çıkaracak. İlk başvuruyu yapan önceliği de kapıyor.

KAYITLAR BAŞLADI

Metro İstanbul yaz okulu için online kayıtların başladığını duyurdu. 1 Temmuz-23 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek etkinlikler ile tüm çocuklar yaz bitsin istemeyecek.

Eğlenceli etkinliklerle birlikte etkileşimli öğrenme ve unutulmaz anılarla dolu bir deneyim yaşayacak olan öğrenciler yazı doyasıya geçirecek.

Metro İstanbul'un paylaştığı duyuru da Çocuk Programı kapsamında Robotik Kodlama, Alkido, Bilim Deney Atölyesi, Atletizm, Karikatür, Origami, M-Çiftçi, Metro İstanbul Çocuk Korosu, Metro Öğreniyorum, Geri Dönüşüm Atölyesi, Yangın Bilinçlendirme Eğitimi, Badminton, Voleybol, Bilim Otobüsü, Çocuk Hakları Eğitimi, Basketbol, Robot Yapımı etkinlikleri ücretsiz olarak sunulacak.

Öte yandan Ebeveyn Programı kapsamında sunulacak etkinlikler ise Toprak Saksı Atölyesi, Yangın Bilinçlendirme Eğitimi, Ebru Atölyesi, Yüz Yogası, Seminerler olarak belirtildi.

Mavi zemin üzerindeki görselin üst bölümünde Metro İstanbul Yaz Okulu’nun 6-9 ve 10-12 yaş arasındaki çocuklara ve ebeveynlere 50 kişilik gruplar olmak üzere 09.00-12.30 ile 13.00-16.30 saatleri arasında iki grup öğrenci ile yapılacağı görünüyor. Görselin orta bölümünde çocuk programındaki etkinliklerde robotik kodlama, aikido, bilim deney atölyesi, atletizm, karikatür, origami, metro öğreniyorum, geri dönüşüm atölyesi, itfaiye, badminton, voleybol, bilim otobüsü, m-çiftçi, çocuk korosu, basketbol ve robot yapımı dersleri verileceği yer alırken ebeveynler için ise toprak saksı atölyesi, yüz yogası ve seminerler yapılacağı görünüyor. Ayrıca 1 Temmuz-23 Ağustos tarihleri arasında 4 grup öğrencinin ağırlanacağı bilgisi bulunuyor. Görselin alt bölümünde ise mor zemin üzerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ve Metro İstanbul’un logoları ile iş ortaklarının bilgisi yer alıyor. Ek olarak detaylı bilgi için 0 850 252 88 00 telefon numarası üzerinden bilgi alınabileceği görünüyor.

Metro İstanbul tarafından yapılan açıklamada ise şöyle denildi:

Metro İstanbul Yaz Okulu online kayıtlarımız bugün itibarıyla başladı.

1 Temmuz-23 Ağustos tarihleri arasında eğlenceli etkinlikler, etkileşimli öğrenme ve unutulmaz anılarla dolu bir deneyim öğrencileri bekliyor.

Metro İstanbul Yaz Okulu’na katılmak için;

Link üzerinden online olarak ön kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz, ardından online kaydını gerçekleştiren ebeveynlerimiz 25 Haziran itibarıyla Esenler Yerleşkemizde ıslak imzalı belgelerini teslim ederek kayıt işlemlerini tamamlayabilirler.

Unutmayın; kayıtlarımız başvuru sırasına göre alınacaktır.

metro.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.