A Milli Takım’ın EURO 2024 şarkısı paylaşıldı

A Milli Takım’ın EURO 2024 şarkısı paylaşıldı

Milyonların sevdiği sanatçı Sefo, A Milli Takım'a 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası için özel bir şarkı tasarladı.

Milyonların sevdiği sanatçı Sefo, A Milli Takım'a 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası için özel bir şarkı hazırladı. "Türkiye'm" isimli şarkı, aylarca üzerinde çalışılarak bestelendi ve cesaret, başarı ve inanç temalı sözler yazıldı.

Şarkı, TFF tarafından yapılan açıklamada da belirtildiği gibi, A Milli Takım oyuncularımız ve teknik heyetimizin de beğenisini aldı. Sefo, şarkıyı ve stüdyo kayıtlarını masraf dahi almadan Almanya'daki ve Türkiye'deki stüdyolarda hazırladı ve "Türkiye'm"i A Milli Takım'a ve Türkiye Futbol Federasyonu'na hediye etti.

Sefo, TFF Başkanlığı'na şarkıyı teslim ederken büyük bir heyecan yaşadığını ve A Milli Takım'a özel bir şarkı yapmakla gurur duyduğunu söyledi. A Milli Takım'a 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda başarılar diledi. Ayrıca Sefo o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

sefooo.jpg

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi de Sefo'ya teşekkürlerini iletti ve isminin yazılı olduğu bir A Milli Takım forması takdim etti.

"Türkiye'm" şarkısı bugün ilk defa TFF Youtube kanalında paylaşıldı. Şarkı, Spotify, Fizy, Muud, Apple Music, iTunes, YouTube Music, Instagram, Facebook, TikTok gibi tüm dijital platformlarda ve aynı anda radyo ve TV'lerde de yer alacak.

sefoo-tff.jpg

Sefo'nun A Milli Takım'a hazırladığı "Türkiye'm" şarkısının klibi de yakında yayınlanacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.