AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ünlü spikere körkütük aşık oldu

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ünlü spikere körkütük aşık oldu

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik ünlü spikere körkütük aşık oldu. Düğün hazırlıkları başladı.

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik'in, BengüTürk TV sunucusu Ecem Topal ile evlilik hazırlığı yaptığı iddiaları parti içinde büyük yankı uyandırdı. Siyaset yerine düğünlerin konuşulmaya başlandığı AK Parti kulislerinde, birkaç ismin evlilik hazırlıklarında olduğu konuşuluyor.

ekran-goruntusu-2024-07-01-104907.pngÖmer Çelik'in tatlı bir telaş içinde olduğu öğrenilirken, MHP'ye yakın olan Ecem Topal ile evlilik yolunda adımlar attığı belirtiliyor. Çiftin evlilik hazırlıklarının devam ettiği ve önümüzdeki günlerde Cumhur İttifakı içinde bir düğün düzenleneceği konuşuluyor.

ekran-goruntusu-2024-07-01-103220.png

Düğün tarihi henüz netleşmemiş olsa da yakın bir zamanda gerçekleşeceği vurgulanıyor. Ayrıca Topal'ın diplomatik görevler kapsamında zaman zaman Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yurt dışı gezilerinde yer aldığı da ifade ediliyor.

ekran-goruntusu-2024-07-01-103227.png

Öte yandan, Ankara Milletvekili Murat Alparslan'ın eski vekil Jülide Sarıeroğlu ile, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok'un kızı Ayça Altınok'un da evlilik hazırlığı içerisinde olduğu bilgisi gündeme geldi.

ECEM TOPLAR KİMDİR?

Ecem Toplar, İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nde eğitim görmüş ve gazetecilik kariyerine adım atmış bir isimdir. Gazetecilik alanında başarılı bir şekilde ilerleyen Toplar, Milliyet gazetesinde Diplomasi Muhabiri olarak görev yapmış ve şu anda BengüTürk TV'de haber programı sunuculuğu yapmaktadır. Aynı zamanda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yurt dışı gezilerine katılan deneyimli bir diplomasi muhabiridir.ekran-goruntusu-2024-07-01-104859.pngEcem Toplar'ın doğum günü 12 Nisan olarak bilinmektedir, ancak doğum yılı hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır. Dolayısıyla, Toplar'ın yaşını kesin olarak belirtmek mümkün olmamakla birlikte, 30'lu yaşlarında olduğu tahmin edilmektedir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.