Arap iş adamlarına bıçaklı saldırı anı kamerada "Arap marap anlamam ben, Türkiye lan burası"

Arap iş adamlarına bıçaklı saldırı anı kamerada "Arap marap anlamam ben, Türkiye lan burası"

Türkiye’nin birçok ilinde ve Suriye’de yaşanan olaylardan sonra İstanbul’da karıştı. İstanbul'da Arap iş adamlarına yönelik bıçaklı saldırı girişimi gerçekleşti.

Kayseri'de Suriye uyruklu kişinin 5 yaşındaki çocuğa cinsel taciziyle başlayan olaylardan sonra Suriye’de de olaylar karıştı ve Türk bayrağı yakılarak Türk TIR’ları saldırıya uğradı. Bu gergin ortamda gerginliği daha da tırmandıran bir başka olay da İstanbul’ da yaşandı. İstanbul'da lüks bir restoranda bıçaklı saldırı girişimi saniye saniye kameralara yansıdı kaydedildi.

ekran-alintisi1.jpg

Aralarında Türkiye’de yatırım yapan Khaled Fouzan ve İbrahim Al Hudaithi isimli iş adamlarının da bulunduğu bir grup iş adamı dün Maslak 1453'te restoranda yerken, elinde bıçaklı bir Türk vatandaşı belirdi.

ekran-alintisi2.jpg

Küfürler savuran, elindeki bıçakla masada oturan Arap iş adamlarını tehdit eden kişi, polisin olay yerine intikal etmesiyle olay yerinden uzaklaştırıldı. Saldırgana hiç tepki vermeyen Suudi iş adamları ise o anları kameraya kaydetti.

ekran-alintisi3.jpg

GÖZALTINA ALINDI

Görüntülerin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelinin tespit edilerek yakalanması için çalışma başlattı. Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda şüphelinin M.İ. olduğu belirlendi ve şahıs polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

ekran-alintisi4.jpg

Gerekli işlemler için emniyete götürülen M.İ.'nin olay esnasında alkollü olduğu belirlenirken şüpheli 'kasten yaralama' ve 'görevi yaptırmamak için direnme' suçlarından adliyeye sevk edildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.