Sinan Ateş cinayetinde yeni görüntü ortaya çıktı. MHP'li vekil şüphesi

Sinan Ateş cinayetinde yeni görüntü ortaya çıktı. MHP'li vekil şüphesi

Sinan Ateş cinayetiyle ilgili MHP'li ismin yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Sinan Ateş cinayetiyle bağlantılı olan olaylar, detaylı bir şekilde aydınlatılmaya devam ediyor.

DW'de yer alan habere göre, Sincan Cezaevi'nde görülen davada ortaya çıkan yeni belgelere göre, cinayet şüphelisi Serdar Öktem'in kullandığı araç, MHP Milletvekili İsmail Akgül'ün babasına ait bir araçla birlikte Bolu'da kameralara yakalandı.

Dosyaya konulan belgelerde, Serdar Öktem'in aracının, cinayetin ardından Bolu'da çeşitli noktalarda görüntülendiği belirtiliyor. Öktem'in 31 Aralık 2022 tarihinde Bolu'da Highway Alışveriş Merkezi'nde ve Karacaağaç Yaylası'nda olduğu tespit edildi.

69536312-906.jpegBu noktalardan birinin MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül'ün babasına ait evin yakınları olduğu belirtilirken, Öktem'in kullandığı aracın arkasında cinayetle ilgili şüphelilerle bağlantısı olan bir aracın bulunduğu ortaya çıktı.

Polis ve soruşturma ekibi, cinayetin işlendiği tarihlerde bu araçların hareketlerini ve ilişkilerini incelemeye devam ediyor. Şüphelilerin ve araçların geçmişteki hareketleri ve ilişkileri, davayı çözümlemek için önemli birer ipucu olarak değerlendiriliyor. Soruşturma, olayın aydınlatılması ve ilgili kişilerin adalet önüne çıkarılması amacıyla titizlikle sürdürülüyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.