Aziz Yıldırım Acun Ilıcalı’yı yere göğe sığdıramadı

Aziz Yıldırım Acun Ilıcalı’yı yere göğe sığdıramadı

Aziz Yıldırım’ın Acun Ilıcalı için bir zamanlar sarf ettiği sözler sosyal medyada yeniden gündem oldu. Resmen yere göğe sığdıramadı.

Süper Lig'de sezonu ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe'de kongre öncesi başkan Ali Koç ile başkan adayı Aziz Yıldırım arasındaki polemik sürüyor.

Karşılıklı suçlamalarla ilerleyen tartışmaya yeni teknik direktör Mourinho transferinde adı geçen ve Ali Koç'un yönetim listesinde yer alan televizyoncu Acun Ilıcalı da dahil oldu.

665ffef72aba8211.webp

Aziz Yıldırım katıldığı bir programda Acun Ilıcalı’ya sert yüklenerek kavganın daha da alevlenmesine neden oldu. Başkan Adayı Aziz Yıldırım, Acun Ilıcalı’yı hedef aldığı açıklamalarda şunları söyledi:

"Acun Ilıcalı Dominik'te 'FETÖ'cülere pasaport veriyormuş! Çağırdım. Yapma. senin için kötü olacak' dedim. 'Ya ben yaplıyorum etmiyorum falan.' Ama var birşeyler. Onun için fazla konuşmasın.

Adnan hoca konusuna girersem, sokağa çıkamaz öyle. Adnan hoca meselesinde onun için oturdum polis fezlekesini okudum. 3 bin 500 sayfa. Orada suçlanan insanların yüzde 20'si 'Bizi Adnan hocayla Acun tanıştırdı' diyor."

aziz-yildirimdan-acun-licaliya-gorev-001.webp

Yıldırım’ın bu iddialarına karşılık TV 100 yayınına katılan Acun Ilıcalı ise "çirkin ve art niyetli" cevabını verirken Yıldırım'ın Fenerbahçe başkanı olma arzusu nedeniyle kendisini karalamaya çalıştığını ve bu durumun üzücü olduğunu söyledi.

"ACUN SEN BAŞARILI BİR YAPIMCISIN"

Acun Ilıcalı ve Aziz Yıldırım arasında yaşanan kavga gündem oldu. Taraftarlar olayı yakından takip ederken Aziz Yıldırım’ın yıllar önce Acun Ilıcalı hakkında söylediği olumlu sözler sosyal medyadan paylaşıldı.

Sosyal medyada gündem olan görüntülerde, yıllar önce Acun Ilıcalı’nın ‘Var mısın Yok musun’ yarışmasına katılan Aziz Yıldırım’ın Acun Ilıcalı’ya iltifat etmesi gündem oldu. Yıldırım o dönem Acun Ilcalı’nın da bulunduğu programda şunları söyledi:

“Sana Acun diyorum çünkü bizim senle yönetici arkadaşlarla olan ağabey kardeş ilişkisinde böyle hitap ediyoruz. Belki de sana Acun bey demeliyiz.

Acun sen televizyon programlarının başarılıyla yapılan bir kişisin. Bu yaptığın programlarda sosyal içerikli, Türkiye’de sivil toplum örgütlerinin yapması gereken konulara el atıyorsun. Bunları da bu programlara taşıyarak başarıyla devam ettiriyorsun. İnşallah bundan sonra daha iyi projelere el atacaksın."

1702218.webp

Sosyal medyada gündem olan bu görüntülerde Aziz Yıldırım ve Acun Ilıcalı hakkında birbirinden farklı binlerce yorum yapıldı.

Bazı sosyal medya kullanıcıları Aziz Yıldırım'ı haklı görürken, bazı kullanıcılar ise Acun Ilıcalı'nın yalnızca Fenerbahçe'nin iyiliği için hareket ettiğini, Aziz Yıldırım'ın yanlış yaptığını vurguladı.

x.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.