Acun Ilıcalı esti gürledi! Aziz Yıldırım’ı yerin dibine soktu

Acun Ilıcalı esti gürledi! Aziz Yıldırım’ı yerin dibine soktu

Fenerbahçe’nin Başkanlık seçimlerinin yaklaşması ile Aziz Yıldırım ile Ali Koç ve Acun Ilıcalı arasındaki çatışma daha da şiddetleniyor. Son olarak Aziz Yıldırım’ın Acun Ilıcalı hakkında kurduğu cümlelere, Ilıcalı’dan zehir zemberek yanıt geldi.

Fenerbahçe'de tekrardan başkan olmak için adaylığını ilan eden Aziz Yıldırım, Ali Koç'un yönetim kurulu listesinde bulunan Acun Ilıcalı için gündemi sarsa iddialar ortaya atmıştı.

Picture background

Aziz Yıldırım, Acun Ilıcalı ile ilgili yaptığı bir açıklamalarda “Dominik'te 'FETÖ'cülere pasaport veriyormuş! Çağırdım. Yapma. senin için kötü olacak' dedim. 'Ya ben yapmıyorum etmiyorum falan' dedi, ama var bir şeyler. Onun için fazla konuşmasın. Adnan hoca konusuna girersem, sokağa çıkamaz öyle. Adnan hoca meselesinde onun için oturdum polis fezlekesini okudum. 3 bin 500 sayfa. Orada suçlanan insanların yüzde 20'si 'Bizi Adnan hocayla Acun tanıştırdı' diyor.” iddialarında bulunmuştu.

Picture background

Aziz Yıldırım'ın kendisi hakkındaki bu iddialarına zehir zemberek yanıt veren Acun Ilıcalı, “Aziz Yıldırım bu iddiaların bir tanesini ispat etsin, beni bir daha buralarda görmeyeceksiniz. Öyle iftiralar atılıyor ki kendimi Escobar gibi hissetmeye başladım.” Şeklinde konuştu.

Picture background

Fenerbahçe kulübü için her şeyi göze aldığını da dile getiren Ilıcalı, “Benim hayatım çok iyiydi. Çok mutluydum. Ancak ben Fenerbahçe için elimi taşın altına koydum. Bir gün bile, 'Ya rakip takım taraftarları bana zarar verir mi?' diye düşünmedim. Ama bir şey fark ettim. Meğer benim düşmanım dışarıda değil içerideymiş.” İfadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.