Rıza Çalımbay imzayı atacak! Taraftarlar şok oldu

Rıza Çalımbay imzayı atacak! Taraftarlar şok oldu

Daha önce Beşiktaş Teknik Direktörlüğü yapan Rıza Çalımbay’ın gideceği takım belli oldu.

Adı sürekli skandallara karışan Amedspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta sezonu lider tamamlayarak 1. Lig’e yükseldi. Amedspor teknik direktör Mesut Bakkal ile yolları ayırdığını duyurmuştu.

Konuya ilişkin yapılan ayrılık açıklamasında “Futbol A takımının 11 yıl aradan sonra şampiyon yapan ve Amedspor tarihine adını altın harflerle yazdıran Mesut Bakkal ile yaptığımız görüşmelerin sonucunda, karşılıklı anlaşarak yeni sezon için anlaşma sağlanamamıştır” ifadeleri kullanıldı.

riza-calimbay-aa-1960199.jpg

Mesut Bakkal'a ve teknik ekibine yaşattıkları şampiyonluk ve verdikleri emekler için teşekkürlerini sunan takım Bakkal’a kariyerlerinde başarılar dileyerek veda etti.

TEPKİLER BÜYÜDÜ

Teknik Direktör koltuğu boş kalan Amedspor’un bir süredir yeni teknik direktör için arayışları devam ederken ortaya atılan bir iddia gündeme bomba gibi düştü.

Gazeteci Gürkan Borangil sosyal medya hesabı X’ten yaptığı paylaşımda Amedspor’un son olarak Beşiktaş’ı çalıştıran Rıza Çalımbay ile anlaşmak üzere olduğunu iddia etti.

sdasdasdad.jpg

Rıza Çalımbay ve Amedspor iddialarının ortaya çıkması üzerine bazı taraftarlar sosyal medyadan tepkilerini dile getirdi. Bazı kullanıcılar Rıza Çalımbay’ın böyle bir adım atması sonucu kariyerinin biteceğini söylerken, bazı futbol severler ise inanmak istemedi.​​​​​​​

sfsfdsdff.jpg

sdfsdfsfsdf.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.