Jose Mourinho'yu İstanbul'a getiren özel jetin sahibi belli oldu

Jose Mourinho'yu İstanbul'a getiren özel jetin sahibi belli oldu

Ali Koç'un Londra'dan getirttiği ünlü çalıştırıcı Jose Mourinho'yu getiren, 28 milyon dolarlık özel jetin sahibi bakım kim çıktı…

Fenerbahçe ile anlaşmaya varan ve takımın başına geçen dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho özel jet ile İstanbul'a gelmiş ve dünya basını gelişmeleri yakından takip etmişti.

Londra'da Real Madrid ile B.Dortmund arasında oynanan Şampiyonlar Ligi Finali'ni izleyen Mourinho’nun İstanbul'a nasıl geldiğine dair tüm detaylar ortaya çıktı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un başarılı çalıştırıcı Jose Mourinho’yu, Fuat Tosyalı'nın özel jetiyle Londra'dan İstanbul'a getirttiği belli oldu.

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı olan Fuat Tosyalı'ya ait Falcon 2000S model özel jetin güncel piyasa değeri yaklaşık 28 milyon dolar.

20 metre boyundaki bu özel jetten, 1996 yılından bugüne kadar yalnızca 310 adet üretilmiş çok özel bir seri.

Tosyalı, bu gelişmiş jeti 2013 yılında satın almış ve o dönemde üretimi yeni sona eren Falcon 2000S'in ilk sahiplerinden biri olmuş.

Fenerbahçe'nin, Mourinho'nun İstanbul ziyareti için Tosyalı'nın jetini kiraladığı anlaşıldı. Tosyalı'nın özel jeti, 2 mürettebat ve 8 yolcu kapasitesine sahip olup, 6554 kilometre uçuş menziline sahip.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.