Zehra Güneş'in son hali yürekleri dağladı! Yürümekte bile zorlanıyor

Zehra Güneş'in son hali yürekleri dağladı! Yürümekte bile zorlanıyor

Kısa süre önce antrenmanda yaşadığı sakatlık nedeniyle 2 maçı kaçıran Zehra Güneş, son oynanan ABD maçında koltuk değnekleriyle takım arkadaşlarını desteklemeye geldiğini görenlerin yürekleri dağlandı.

Voleybol Milletler Ligi'nin 2. haftasının son mücadelesinde Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız ev sahibi ABD ile karşı karşıya geldi.

Zehra Güneş'in kardeşleri kim, Mina ve İrem'i görenler güzellikleri karşısında mest oluyor - Gaziantep Son Dakika Haberleri - Gaziantep Doğuş Gazetesi - Gazete27 Gazetesi

Kolej Park Salonu'nda kıran kırana geçen mücadelede Filenin Sultanları rakibini 3-2’lik bir skorla mağlup ederek tüm Türkiye’yi gururlandırdı.

Ancak devam eden sakatlığı nedeniyle son 2 maça çıkamayan takımın yıldızı, Zehra Güneş’in son hali yürekleri dağladı.

Millilerin son 2 maçında kadroda yer almayan Zehra Güneş arkadaşlarını desteklemek için salona kadar geldi. Zehra Güneş'in yürümekte bile zorlandığı ve koltuk değneği kullandığı anlar görenleri kahretti.

Zehra Güneş, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda da sakatlığına nedeniyle, 12 Haziran'da Hong Kong'da başlayacak olan Milletler Ligi 3. etabına katılamayacağını da duyurdu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.