Baba Vanga ve Nostradamus’un papucu dama atılacak! Bu kahin öleceği günü bile bildi

Baba Vanga ve Nostradamus’un papucu dama atılacak! Bu kahin öleceği günü bile bildi

Dünyaca ünlü kahin olan Baba Vanga ve Nostradamus'un papucu bu kahini öğrendikten sonra dama atılacak.

ABD'li kahin Edgar Cayce, Nostradamus ve Baba Vanga gibi ünlü kahinlerin ötesinde geleceği tahmin etme konusunda küçük bir kitle tarafından bir üne sahipti. İşte olağanüstü yeteneklerle donatılmış bu kahinin hayatı ve tahminleri...

Edgar Cayce, 1877 yılında ABD'nin Kentucky eyaletinde doğdu. Diğer kahinlerden farklı olarak, hipnoz ile trans halindeyken yaptığı okumalarla geleceği tahmin edebiliyor. ABD'li kahin bu yöntemle, kendi ölüm tarihini bile gördüğü öne sürülüyor.

608dbbbd651737eb9f1a2522a6e36c1b.jpg

Cayce'nin tahminleri arasında, John F. Kennedy'nin başkanlık sırasında öleceği, Sovyetler Birliği'nin çökeceği ve Hindistan'ın İngiltere'den bağımsızlığını kazanacağı gibi büyük olaylar da yer alıyor. Öte yandan Cayce, varlığı o dönemde bilinmeyen Plüton'un Güneş Sistemi'nde 9. gezegen olduğunu da önceden belirterek büyük bir kahin olduğunu gösterdi.

be42ebb9e720e125175887beac6f2a2f.jpg

ÖLECEĞİ GÜNÜ İKİ GÜN ÖNCEDEN BİLDİ

İkinci Dünya Savaşı'nın başlama ve bitiş tarihlerini de doğru bir şekilde tahmin eden Cayce, kendisinin de hayatının sona ereceği tarihi bir gördü. 1 Ocak 1945'te, sadece dört gün içinde gömüleceğini tahmin etmesinin ardından, iki gün sonra yaşamını yitirdi.

Edgar Cayce ayrıca, lazer teknolojisinden ve kızılötesi görüşten bahseden ilk kişi olarak da biliniyor. Bu da onun döneminin ötesinde bir görüşe sahip olduğunu gösteren işaretler yer alıyor.

psokzp83slp41.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.