Barış Yarkadaş’ın Fatih Altaylı anısını yalanladı. 'Sen biraz yanlış hatırlıyorsun Barış'

Barış Yarkadaş’ın Fatih Altaylı anısını yalanladı. 'Sen biraz yanlış hatırlıyorsun Barış'

Gazeteci Barış Yarkadaş, Fatih Altaylı'nın kendisi hakkında yaptığı yorumlara karşılık olarak eski bir anısını Twitter üzerinden paylaştı. Ancak, Yarkadaş’ın anısında bahsedilen olayın tamamen yanlış aktarıldığı iddia edildi.

Fatih Altaylı, YouTube yayını sırasında Barış Yarkadaş için, "Barış Yarkadaş enteresan bir figür. Gazeteci desen gazeteci değil, siyasetçi desen siyasetçi değil" şeklinde ifadeler kullanmıştı. Bu yorumlar üzerine Yarkadaş, geçmişte Güneş Gazetesi'nde çalıştıkları dönemde Altaylı’nın tüm çalışanların sefalet içinde yaşadığı bir ortamda varlıklı bir yaşam sürdüğünü belirtti. Yarkadaş’a göre, Altaylı, bir çalışanın yeni doğan çocuğu için para talep ettiğinde, "Ben de kendime süt alamıyorum" şeklinde yanıt vermişti.

s-95b761039570b633bf5a1dfd2dddbc9acbfeb45a.jpgAncak, Yarkadaş’ın bu anısında bahsettiği dönemin diğer bir tanığı olan gazeteci Ahmet Tezcan, olayın tamamen yanlış aktarıldığını öne sürdü. Tezcan, Fatih Altaylı'nın o dönemde ailesinden birinin altınlarını bozdurarak çalışanlara yardım ettiğini belirtti.

Tezcan, "Sen biraz yanlış hatırlıyorsun Barış. 'Bebeğe süt alacak' dediğin arkadaş bendim. Fatih öyle bir şey söylemedi. Aksine, 'Bana bir yerden 500 lira gelecek, onu dağıtacağız, sen bekle 100 lirasını sana verelim' dedi ve dediği gibi oldu. Akşama kadar bekledim ve 100 lirayı aldım" şeklinde konuştu.

ekran-goruntusu-2024-08-24-120830.png

Ayrıca, SMA mama fiyatlarının o dönemde Tahtakale'de 49 lira olduğunu, bu nedenle iki kutu mama almanın derdi olduğunu belirtti.

Tezcan, Fatih Altaylı'nın bu konuda dürüst ve yardımsever olduğunu, kişisel olarak sevilip sevilmediğinin ayrı bir konu olduğunu ifade etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.