AK Partili Fevzi Polat’ın emekli paylaşımına CHP'li Serhat Can’dan sert eleştiri: Emeklilerin 12 bin TL maaşına göz dikiyorsunuz

AK Partili Fevzi Polat’ın emekli paylaşımına CHP'li Serhat Can’dan sert eleştiri: Emeklilerin 12 bin TL maaşına göz dikiyorsunuz

AK Partili Fevzi Polat’ın sosyal medyada yaptığı "32 milyon çalışanın, 16 milyon emekliye bakması sürdürülemez" paylaşımına HP'li Serhat Can’dan sert cevap geldi.

AKP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Fevzi Polat’ın sosyal medyada yaptığı "32 milyon çalışanın, 16 milyon emekliye bakması sürdürülemez" paylaşımı büyük tepki topladı. Paylaşımın ardından, Polat kısa süre içinde bu gönderiyi sildi.

"SİZE GEREKEN CEVABI EMEKLİLER, SANDIKTA CEVABINI VERECEK"

CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Polat’ın açıklamalarını sert bir dille eleştirdi. Can Eş, Polat’ın sözlerini "AK Parti MKYK üyesinin itirafı" olarak nitelendirerek, "Sistem sizinle sürdürülemez. İlk seçimde, yandaşı değil yurttaşı koruyan Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı bu ülkeyi sizden kurtaracak. O beğenmediğiniz, yük gördüğünüz emekliler sandıkta size gereken cevabı verecek. Hiç şüpheniz olmasın" şeklinde konuştu.

"MAAŞLARINA GÖZ DİKİYORSUNUZ"

Polat’ın sosyal medya paylaşımı, emeklilerin maaşlarının sürdürülebilirliği konusunda endişelere yol açtı. CHP'li Serhat Can Eş, açıklamasında, "Emekliler 25 yıl boyunca ülkeye hizmet etti ve prim ödemeleri yaptı. Şimdi emeklilerin maaşlarına göz dikiyorsunuz. Sisteminiz, yandaşlarınıza sağladığınız ihalelere ve saray masraflarına yetmiyor. Yazıklar olsun" dedi.

Can Eş, iktidarın emeklilere yönelik bu tutumunu eleştirerek, "Cumhuriyetin kazanımlarını sattınız, ülkeyi borçlandırdınız ve şimdi emeklilerin maaşlarına göz dikiyorsunuz. Bu söyleminiz, emekliyi ötekileştiren bir itiraftır. İlk seçimde, yurttaşı koruyan bir iktidar işbaşına gelecek ve emekli vatandaşlar size gereken cevabı verecektir" şeklinde konuştu.

32-milyon-calisan.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.