Bartu Küçükçağlayan’ın sahne kıyafeti yine şaşırttı ‘Dansı alay konusu oldu'

Bartu Küçükçağlayan’ın sahne kıyafeti yine şaşırttı ‘Dansı alay konusu oldu'

Oyuncu ve şarkıcı Bartu Küçükçağlayan’ın sahne kıyafeti sosyal medyanın diline düştü.

Yalan Dünya', 'Jet Sosyete' ve 'Binbir Gece' gibi projelerle oyunculuğu ile takdir toplayan Bartu Küçükçağlayan, aynı zamanda müzik kariyerine de devam ediyor.

Büyük Ev Ablukada grubunun solisti olarak sahnelere çıkan Bartu Küçükçağlayan'ın sahne kombini ve dansı sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor.

Evli ve bir çocuk babası olan 41 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı Bartu Küçükçağlayan, daha önce ki sahnelerinden birinde giydiği etek ile gündem olmuştu. Hatta şarkıcı ve söz yazarı Sinan Akçıl, sosyal medya hesabından Küçükçağlayan hakkında "Bu sene 'En İyi Çıkış Yapan Kadın Sanatçı' ödülü Bartu'nun olmalı. Benim sevenlerim de oy verirse olur bu iş" yorumunu yapmıştı.

bartu-kucukcaglayan-in-sahne-tarzi-sosyal-medyada-gundem-oldu-1717571083-253-x750.webp

YİNE BEĞENİLMEDİ

Büyük Ev Ablukada grubunun solisti, oyuncu Bartu Küçükçağlayan'ın geçen günlerde dikkat çekici makyaj ve siyah deri eteğiyle sahneye çıkması sosyal medyada çok konuşulmasının yeni sahne tarzı yine gündeme geldi.

Önceki akşam konser veren Küçükçağlayan yine tarzı ve dansı ile sosyal medyanın diline düştü. Sahnede feminen giyinmeyi tercih eden Bartu Küçükçağlayan, bu kez sahnede sarı kabanı, mavi taytı ve makyajıyla dikkat çekti.

bartu-kucukcaglayan-4.webp

Bartu Küçükçağlayan’ın yeni sahne tarzına yorum yağdı. Küçükçağlayan’ın sahne tarzı sosyal mdya kullanıcılar tarafından yine beğenilmedi. Ayrıca sahnede gösterdiği dans performansı da sosyal medya kullanıcılar tarafından komik bulundu.

dadadadads.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.