Dilan Polat cezaevinden çıktı: Avukatından ilk açıklama

Dilan Polat cezaevinden çıktı: Avukatından ilk açıklama

Bircan Bali, kara para aklama suçundan cezaevinde bulunan Dilan Polat’ın cezaevinde olmadığı öne sürdü. Polat'ın avukatın ilk açıklama geldi.

Kara para aklama suçundan eşi Engin Polat ile birlikte cezaevinde bulunan Dilan Polat, geçirdiği sağlık sorunları sebebiyle Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Adli Psikiyatri servisine yatırılması kararlaştırılmıştı.

3.jpg

Söylemezsem Olmaz isimli magazin programına tekrar katılan Bircan Bali'den cezaevinde yaşadıkları ile sık sık gündeme gelen Dilan Polat hakkında çarpıcı bir iddia geldi.

Bircan Bali, “İddiamı söyleyeyim” diyerek Polat hakkındaki iddialarını sıraladı. Bali, 2 aydır serbest olduğunu öne sürerek “Dilan Polat bu senaryoya göre şu anda hapishanede mi hastanede mi? Büyük bir iddiadan bir tanığın söylediği sözlerden bahsedeceğim. İddiaya göre; 2 aydır serbest olduğunu, kendi evi dışında bir evde çocuklarıyla vakit geçirdiğini ve aynı zamanda basından uzak olan arkadaşlarıyla saatlerce vakit geçiriyor" dedi.

Bali, yakın zamanda Polat’ın tedavi olduğu anlara dair bir fotoğrafın sızacağını belirterek “Bir de yakın zamanda Dilan'ın Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları'ndan bir fotoğrafı gelecek. Bilinçsiz çekildiği söylenecek tam anlamıyla bilinçli bir fotoğraf öyle bir tedavi yok” ifadelerini kullandı.

POLAT’IN AVUKATINDAN İLK AÇIKLAMA

Bircan Bali’nin iddiaları sonrası canlı yayına başlayan Polat ailesinin avukatı Hüseyin Kaya, tüm iddiaların asılsız olduğunu açıkladı. Kaya, iddialar hakkında "Bu iddiayı benden önce devlet yalanlar. Siz bu iddiayı neye dayandırıyorsunuz? Bu öyle bir iddia ki TC Adalet Bakanlığı'nı suçlayan bir iddia" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.