Berfu Yenenler'den Hülya Avşar'a yanıt gecikmedi! Programda demediğini bırakmamıştı

Berfu Yenenler'den Hülya Avşar'a yanıt gecikmedi! Programda demediğini bırakmamıştı

Berfu Yenenler Hülya Avşar'ın YouTube programına katılmıştı. Programda yaşanan bazı olaylar ve Hülya Avşar'ın söylemleri gündeme bomba gibi düşmüştü, Berfu Yenenler'den ise yanıt gecikmedi.

Hülya Avşar'ın YouTube programına konuk olan Berfu Yenenler, Avşar'ın "Ünlü olmak gibi bir düşüncem yoktu" sözlerine karşılık olarak kişisel sosyal medya hesabında parodi bir video paylaştı.

''ÜNLÜ OLMAK GİBİ BİR AMACIM YOK''

İki çocuk annesi ve Eser Yenenler'in eşi olan Berfu Yenenler, programda Avşar'a samimi açıklamalarda bulunarak "Ünlü olmak gibi bir amacım yok" dedi. Avşar'ın bu espri dolu yanıtı ise sosyal medyada gündem oldu.

Hülya Avşar, "Güzellik yarışmasına katılmışsın. Eser gibi bir çocuğa yürümüşsün. Maşallah hiç aklında yokmuş" diyerek alaycı bir şekilde Berfu Yenenler'e karşılık verdi.

YENENLER ÇİFTİ SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Bu alaycı sözler kısa sürede sosyal medyada ve magazin basınında geniş yankı uyandırırken, Berfu Yenenler de eşi Eser Yenenler'le birlikte bu sözleri ti'ye alan bir parodi videosu yayınlayarak sessizliğini bozdu.

Videoya gelen tepkiler arasında bazı kullanıcılar sert eleştirilerde bulunarak, "Artık sus, seni dinleyecek tahammülümüz kalmadı" gibi yorumlarla tepkilerini dile getirdi.

yy.jpg

6t6ty.jpg

hhu.jpg

NE OLMUŞTU?

Olayın geçmişine bakıldığında, Hülya Avşar'ın programında Berfu Yenenler'in "Ünlü olmak hiç aklımda yoktu" açıklamasına Avşar'ın "Güzellik yarışmasına katılmışsın. Eser gibi bir çocuğa sen yürümüşsün. Maşallah hiç aklında yokmuş" yanıtı sosyal medyada büyük tartışmalara neden olmuştu.

hulya-avsar.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.