Hülya Avşar Berfu Yenenler’i yerden yere vurdu ‘Ne diyeceğini bilemedi’

Hülya Avşar Berfu Yenenler’i yerden yere vurdu ‘Ne diyeceğini bilemedi’

Hülya Avşar programına konuk olan Berfu Yenenleri adeta yerden yere vurdu.

Hülya Avşar’ın YouTube programına konuk olan Berfu Yenenler neye uğradığını şaşırdı. “Talk Show Perileri” isimli programda yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen sunucu Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler, Hülya Avşar'ın YouTube programına konuk oldu.

Programda eşiyle sık sık kavga ettiklerini hatta sahneye bile çoğu zaman küs çıktıklarını belirten Yenenler'i, Hülya Avşar programda zor durumda bıraktı.

odatv-image-103-51ef16c971994a.jpg

Ünlü olmak gibi bir amacının olmadığının belirten Berfu Yenenler, Hülya Avşar'dan hiç beklemediği bir tepki aldı. Hülya Avşar'ın, "Güzellik yarışmasına katılmışsın. Eser gibi bir çocuğa yürümüşsün. Maşallah hiç aklında yokmuş" demesi geçmesi üzerine Berfu Yenenler, tam olarak ne diyeceğini bilemedi.

Bu anın ardından toparlamaya çalışan 2 çocuk annesi ve 29 yaşındaki Berfu Yenenler, “Güzellik yarışması ünlü yapmaz” deyince Hülya Avşar araya girdi. Avşar Berfu Yener’e “Nasıl ünlü yapmaz?” diyerek kendini işaret etti. İkilinin bu sohbeti sosyal medyada gündem olurken programı izleyen bazı kişiler Hülya Avşar’ın Berfu Yenenler’i rezil ettiğini söyledi.

6564300a4e3fe02774926a2b.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.