Kızılcık Şerbeti’nden efsane final! İkinci fragman ağızları açık bıraktı: Mustafa ölüyor mu?

Kızılcık Şerbeti’nden efsane final! İkinci fragman ağızları açık bıraktı: Mustafa ölüyor mu?

Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti, efsane sezon finaliyle heyecan yarattı. Kimse bu kadarını beklemiyordu.

Kızılcık Şerbeti dizisinde olanlar oldu. Sezon finaline günler kaldı, ancak ortaya çıkan detaylar, izleyenleri merak içerisinde bıraktı. İlk fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanan dizinin ikinci fragmanı, yaşananlara çarpı iki şiddetinde etkiyi ekledi. Herkes Cuma akşamını iple çekmeye başladı.

BÜYÜK SIR AÇIĞA ÇIKMADAN ÖNCESİ VE SONRASI GELDİ

Sezon finalinin ikinci fragmanı, heyecana heyecan ekledi. İlk fragmanda Görkem’in Ömer ile geçmişte olan ilişkisinin büyük sırrının ortaya çıkış sahnesi, diziyi sevenlere aktarılmıştı. Bunun üzerine yaşanacaklarsa merak konusu olmuştu.

Cuma akşamı yayınlanacak sezon finalinin ikinci fragmanında olayların öncesi ve sonrası yer aldı. Sessiz sedasız, hiçbir şeyden haberi olmayan Ünal ailesi, “Ağzımızın tadı bozulmasın” repliğini kullanan Abdullah ile gösterildi. Ancak ne zaman bu replik gelse kopan fırtınalar, Kızılcık Şerbeti’nde de koptu. Son sahnelerde, büyük sırrın ortaya çıkışı üzerine evde yaşanan gerilim seyirciye şimdiden geçti. Ayrıca Mustafa’nın başına gelenler, yeni sezonda acaba çıkacak mı sorularını akıllara getirdi.

must.jpg

NURSEMA VE RÜZGAR TEKNE SEFASINDA

Büyük sır açışa çıkmadan önce Kıvılcım ve Ömer birbirlerine bir otel odasında sarılırken görüldü. Hiçbir şeyden habersiz çift, mutluluklarıyla göz kamaştırsa da birkaç sahne sonrasında neler yaşayacakları merakla beklenmeye başladı.

Nursema ve Rüzgar’ın birbirlerine karşı olan hisleri ise son bölümde de resmen görüldü. Dizinin sezon finalinin ikinci bölümünde Nursema ve Rüzgar, teknede romantik anlar yaşadı. Kızılcık Şerbeti dizisinin seyircisi, duygu seli yaşayacaklarının işaretini aldı.

ALEV BERLİN’E GİDECEK

Olayların olduğu gece ağrısı tutan ve Abdullah’a ulaşamayan Alev, bu durumdan sıkılarak Berlin’e tek kişilik gidiş bileti aldı ve teksiye binip gittiği görüldü. Kızılcık Şerbeti severler Alev’in diziden bu şekilde çıkıp çıkmayacağını merak etmeye başladı.

BÜYÜK OLAY PATLAK VERİYOR

Nilay ile Mustafa’nın olay öncesinde konuştukları görüldü. Nilay, “Cezalarını çekecekler” deyince Mustafa, “Beddua etme şimdi Nilay” dedi. Bunun üzerine Nilay, “Beddua değil, altıncı his diyelim” diyerek ortalığın nasıl kızışacağının sinyallerini verdi.

İkinci fragmanda, büyük sırrın açığa çıkmasının ardından yaşananlar yansıtıldı. Görkem kendisini odaya kapatırken Fatih kapıları yumrukladı, Mustafa da ardından gitti.

İkinci fragmanda yaşananlar izleyenleri iyice gerdi. Fatih’in kapıyı kırmasıyla birlikte korku dolu anlar yaşayan Görkem, elindeki vazoyu fırlatınca Mustafa başı kanlar içinde yere yığıldı. O anlar, izleyenler için adeta şok etkisi yarattı. Mustafa’nın hayatını kaybederek diziden çıkma ihtimali olup olmadığı konuşulmaya başlandı.

kizilcik.jpg

ABDULLAH ÖMER’İN ÜSTÜNE YÜRÜDÜ

Olaylar yukarıda patırtı gürültü şeklinde sürerken aşağıda Abdullah Ömer’in üstüne yürüdü ve yakasına sarıldı. “Alçak ahlaksız” diyen Abdullah’a Ömer, “Namustan bahsedecek son kişi sensin. Alev’le hala konuştuğunu söyle” dedi. O anlarda Kıvılcım şok içerisinde koltuğa yığılmış halde gösterilirken Pembe ise “Yeter artık” diye bağırırken görüldü.

O esnada Nilay, “Biri düştü” diye bağırınca herkes dışarı koştu. Tüm aile yukarı bakmaya başladı. Fragman burada sona erdi.

kizilcik2.jpg

KIZILCIK ŞERBETİ SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

İkinci fragmanı gören Kızılcık Şerbeti dizisi sevenler, sezon finali için nefesleri tuttu. Birçok kişi “Kızılcık Şerbeti sezon finali ne zaman yayınlanacak” sorusunu sormaya başladı.

Kızılcık Şerbeti dizisi sezon finali 7 Haziran 2024 Cuma akşamı saat 20.00'da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.